SIGNAT! JAG SKA SKRIVA EN BOK!!

Det är sant mina vänner. Jag har signat ETT BOKKONTRAKT!!!!! Nej men….. Det känns helt overkligt och jag tror knappt på mig själv nu när jag skriver det. Nyper mig i armen var och varannan minut och ler på ett nästan störande sätt 24/7. Jag ska alltså skriva en bok. En bok om mig och om ätstörningar.

Jag fick frågan av Lava Förlag för några månader sedan och bara det var såklart en väldigt stor och hedrande grej. Tänk att någon vill att jag ska skriva en bok?! En bok om ett sådant viktigt ämne. Jag tackade inte ”ja” på momangen utan har efter det tagit mig tid till att tänka igenom och bolla med mina nära och kära. Har jag tid till detta? Kan jag? Vågar jag? Att skriva en bok är ett stort projekt, att skriva om en ätstörning är tufft, ger mig ett extra ansvar och eftersom det här är en stor dröm sedan flera år tillbaka är det ingenting jag vill göra halv-bra. Jag har velat försäkra mig själv om att jag kommer att vara stolt den dag min första bok är tryckt och ligger i min hand.

Men… Nu är jag till slut redo, signad och klar. Under 2018 kommer alltså en bok av mig, Henrietta Fromholtz, att finnas i en bokhandel nära dig. Det känns nästan för galet.

Boken kommer att handla om min historia med sjukdomen anorexia och ska rikta sig till dig som är i det, till dig som har en dålig relation till hälsa och mat och till dig som är anhörig. Mer än så kan jag inte berätta idag, men ni kommer att få följa med mig på min skrivarresa och även få en viktig plats i boken. Mer om det kommer!

Tack för allting ni har gett och ger mig. Ni är helt fantastiska! Utan er pepp och kärlek hade den här boken aldrig varit verklighet. Min ork till att dela med mig hade inte funnits där om det inte hade varit för er. Ni ger mig extra energi till allting i livet. Tack för det!

// Lycklig tjej!

Här om dagen. Haha!

För er som är nya här på bloggen och inte hänger med –  här kan ni läsa om min historia som anorektiker kort! 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
19kommentarer
 • beautiful

  tellmestory 2022-01-25 19:14:38 https://tellmestory.org/
  Svara
 • Åh Henrietta! Detta kommer du fixa galant! Fan vad glad jag blir. Har till och från haft både anorexi och bulimi. Just nu spökar anorexi. MEN jag inspireras av dig, av din ”jävlaranamma” att det går att komma tillbaka. Du lever ju ett liv som många kanske drömmer om. Den dagen din bok släpps står jag redo med kontokortet och köper den direkt ❤️

  S 2017-10-24 02:55:13
  Svara
  • Svar på Ss kommentar.

   S! Jag tänker på dig och vet vad du går igenom. Ush. Det är tufft. Men en sak jag råder dig till redan nu, det är att ta hjälp. Du kommer aldrig komma ur sjukdomen helskinad om du inte tar hjälp. Kan låta tufft, men ofta sanningen. Jag hejar på dig så mycket det går

   henrietta 2017-10-24 20:28:42
   Svara
 • GRATTIS!!! Så himla grymt av dig att få den här chansen!
  Du är en av de bästa bloggarna att läsa och är så inspirerande. Fortsätt vara som du är, en smart, stark fantastisk kvinna!

  Ida 2017-10-23 14:04:12
  Svara
 • Wow va kul! Kommer garanterat köpa den när den släpps!

  Emma 2017-10-23 13:49:35
  Svara
 • WOW STORT MEGA GRATTIS!!!
  Tycker det är otroligt bra och starkt att du väljer att skriva om det!
  BE PROUD!
  Längtar redan.
  Stor kram <3

  Evelin 2017-10-23 12:23:25
  Svara
 • Du är bäst! Heja dig! Ser så fram emot att få läsa din bok!

  Caisa 2017-10-23 08:25:23
  Svara
 • Det är ju grymt så häftigt!! Henrietta du är en stor del till att jag har tagit mig igenom min ätstörning och jag vet att du kan inspirera fler! Skulle vilja tacka dig och ge dig en stor kram! Jag har levt med mina ätstörningar i flera år och i vintras höll jag på att dö i sjukdomen men då tänkte jag mycket på dig, du visade ett annat sätt att bli frisk och berättade på ett ärligt sätt, den tuffa vägen, men nu sitter jag här och är helt frisk. Det är mycket tack vare dig och det vill jag att du ska veta. Skulle vara kul om du skriver lite om tiden efter också, att man faktiskt kan bli frisk. Ha en fin helg, du är as cool!
  Kram Ida

  Ida 2017-10-22 16:49:45
  Svara
  • Svar på Idas kommentar.

   Jag vet inte vad jag ska säga Ida…. Du är fantastiskt! Och vilken jäkla kämpe du är. Jag hejar på dig alla dagar i veckan och du ska veta att du alltid kan höra av dig till mig för bollning och pepp-talk. Det du skriver blir nästan för mig overkligt, men jag är oerhört glad att jag har kunnat hjälpa dig på något sätt och att få göra det gör mig så pepp på att fortsätta sprida positiva budskap. Tack för att du bidrar till ett bättre klimat

   henrietta 2017-10-24 20:37:49
   Svara
  • Svar på Idas kommentar.

   Blev helt rörd av din kommentar!! ❤

   Nathalie 2017-10-24 19:20:54
   Svara
 • Du är den bästa <3

  Pålle <3 2017-10-22 16:37:25
  Svara
 • Heja hejja! ✨?? Grymt! Längtar redan tills man kan läsa!

  Antonia 2017-10-22 16:33:00 http://nouw.com/dirtyglam
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!