YOUTUBE BOOTCAMP & HELGEN I LINKÖPING.

Min helg började med en härlig fredagsfrukost med MRVLS på Nybrogatan 38. Jag beställde in blodapelsin, äggröra med tryffel och en ingefärashot. Magisk start på dagen och helgen!

På mig hade jag min nya jacka från 2NDDAY som blev invigd med dagen. Jag är kär.

Efter lunch tog jag mig bort till Kungsbron och Googles färgglada kontor.

För en hel eftermiddag och intro till Youtube Bootcamp som jag blivit invald till att delta i. SUPERKUL! Läs mer om det här!

Bästa Jullan var där för jobb, men jag var inte feg för att sno henne för häng en liten stund. Hon jobbar på ett superballt bolag som heter Relatable och det är de som roddar det här bootcampet tillsammans med Youtube. Snacka om drömjobb.

Och drömtjej.

Efter det mötte jag upp Johan och vi hoppade på en buss som skulle ta oss ned till Linköping där en helg med familjemys väntade. Pappa underhöll via sms. 

Vi rullade in sent och slog oss direkt till bords för en lång middag och skitsnack. Tanken var att hela familjen med respektive skulle delta i helgen, men vi blev tyvärr utan Alex och hennes Johan… Buhu!

Vi drack livets rödvin, körde bordsrundan för en update om allas liv och skrattade högt åt allt och inget. Det var så härligt att vi nästan glömde bort att det stod mat på bordet.

Och maten ville man absolut inte missa då det bjöds på Jennie Walldéns koreanska taco på entrecote.

Jag är vanligtvis inte en desserttjej, men när man serveras Sveriges bästa glass med bär tackar jag inte nej. Jag säger bara: Stavsäters glass och smakerna Bryntsmör, Grusgång och Dulce de Leche. Slurp sa det och efter det spelade vi spel till sent inpå natten.

Vips så var det lördag och jag började dagen med att plåta ett kommande samarbete med hjälp av Vickan och Vincent. Det är nog det största och mest dedikerade team jag någonsin haft. Haha!

Johan gillar ju inte att vara i mitt blogg-team då jag enligt honom är lite väl hård när bilderna inte blir som jag vill. För lite tak, avskurna fötter och dålig skärpa är någonting som gärna förekommer när Johan ska plåta. 

När bilderna kändes spot on hoppade jag ned i ett varmt bad och njöt på ett sätt som jag aldrig hinner göra hemma. Sjukt tråkigt eftersom vi har köpt en lägenhet med badkar.

Nybadad och hungrig och så möttes jag av den här frukostbuffén ute i köket. Mamma och pappa är faktiskt bäst på frukost. Det finns alltid tre olika salamis (alltid tryffel!), 2 olika skinkor, köttbullar, ägg i alla dess former, bacon, stekt skinka, flera olika brödsorter, massa grönsaker, uppskuren frukt och goda juicer.

Och smoothies som mamma gör med spenat, mango, avokado och lime. Pappa dekorerade min med en godis och alltid var precis som vanligt.

Vid lunch åkte jag, Vickan och Vincent in till stan medan Johan var och lunchade med mina vänner Philip och Evelyn. Jag ville också leka med dem, men den här helgen har jag lagt all min fokus på familjen.

Vi spelade istället in en vlogg.

Och gick till Simons Rosteri för en fika och lunchsmörgås.

Vickan och Vincent åt en baguette med burrata, tomat och basilika, jag en mörk fralla med salami och så delade vi på ett krispigt wienerbröd och stans bästa chokladtårta.

Till kvällen hade vi bokat bord på en ny restaurang i Linköping, men väl hemma kände vi att vi var mer sugna på hemmamiddag. Det är lätt att dra fram ett spel, ett skratt kan aldrig bli för högt och en rolig historia kan aldrig bli dämpad av bruset runt om. Så jag och syrran satte oss ned och gick igenom stan take away-utbud och det slutade som alltid med en order till den indiska favoriten Restaurang Yogi. 

Grabbarna lämnade vi hemma när vi åkte och hämtade maten och när vi var tillbaka stod et gäng GT:s och ropade på oss. Men tjena drömkillarna!

Och de svepte vi över ett klassiskt drinkhäng i köket.

Efter hänget var det dags för mat och vi kändes oss lata och dukade upp med de fula take away-lådorna. VIKTIGT MED TAKE AWAY: I vår familj delar man alltid på alla rätter. Mycket viktig detalj.

Och i lördags delade vi på friterad aubergine i curry, 2 x lammgryta med spenat, 2 x tikka masala och en gryta med kyckling med rödlök och chili. Min favorit är auberginen. Så krämig och mjuk.

Kvällen avslutades sedan med mer vin och ett så jäkla roligt spel som heter ”Absolut Överens”. Mega tips till alla!

I söndags hann vi inte göra värst mycket i Linköping då vår buss avgick precis efter frukost. Så knasigt… Och tråkigt. Alltid när jag åker hem till Linköping tror jag att jag ska hinna med allt. Tre kompisträffar, familjemys, gå på stan, chilla, jobba och gå ut och dricka drinkar. Jag måste lära mig att en familjehelg går snabbt.

Och igår blev det en grillad köttbit med sallad och parmesansås. Mmmm!!

Nu säger jag välkommen måndag och en vecka med kaos!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!