Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

HELGENS TO-DO!

FREDAG
Malin ska få sin alldeles försenade 25års-present som är en heldag fylld med gottiga grejer den 11/11. De sista små detaljerna ska fixas ikväll tänkte jag. Och så ska jag ha middag i morgon och måste handla kött ikväll. Typ i samma veva som jag och köper apelsin så jag också hinner bli frisk. Mår som en kratta i skrivande stund.

Slutligen så måste jag duka ikväll. För i morgon ska jag jobba…

MRVLS STUFF
Eftersom nästa vecka blir lite kaos så måste jag göra klart massor i helgen. En hel del presentationer och så är det lite små saker som nästan är i hamn. Och på tal om jobb – I helgen spelas min kunds podcastsamarbete in och jag är superspänd på att höra hur det blir då det är min absoluta favoritpodd. Återkommer med resultat och mina tankar kring att marknadsföra sig i Podcasts.

Men Henrietta Fromholtz AB måste också få lite gjort i helgen: 
Jag ska börja skriva på min bok och i samma veva gå ut med en efterlysning på en magisk fotograf. Jag har så många tankar kring boken och foto nämligen. Det blir även en del vlogg (som Hannes hjälper mig med!) och fotografering för kommande samarbeten som ska upp på bloggen.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Mode

  Henrietta Fromholtzs webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Hälsa
  Jenny Sunding
  Lifestyle
  By Momo
  Home
  Jannike Ebbing
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Home
  34 kvadrat
  Hälsa
  Sassa Asli
  Hälsa
  Joanna Swica
  Hälsa
  Fannie Redman
  Lifestyle
  Marie Serneholt
  Mode
  Paulina Forsberg
  Hälsa
  Foodjunkie
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Mode
  Mathilda Weihager
  Lifestyle
  Cassandra Lundgren
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Mode
  Emma Danielsson
  Man
  Niklas Berglind