HELGENS TO-DO!

FREDAG
Malin ska få sin alldeles försenade 25års-present som är en heldag fylld med gottiga grejer den 11/11. De sista små detaljerna ska fixas ikväll tänkte jag. Och så ska jag ha middag i morgon och måste handla kött ikväll. Typ i samma veva som jag och köper apelsin så jag också hinner bli frisk. Mår som en kratta i skrivande stund.

Slutligen så måste jag duka ikväll. För i morgon ska jag jobba…

MRVLS STUFF
Eftersom nästa vecka blir lite kaos så måste jag göra klart massor i helgen. En hel del presentationer och så är det lite små saker som nästan är i hamn. Och på tal om jobb – I helgen spelas min kunds podcastsamarbete in och jag är superspänd på att höra hur det blir då det är min absoluta favoritpodd. Återkommer med resultat och mina tankar kring att marknadsföra sig i Podcasts.

Men Henrietta Fromholtz AB måste också få lite gjort i helgen: 
Jag ska börja skriva på min bok och i samma veva gå ut med en efterlysning på en magisk fotograf. Jag har så många tankar kring boken och foto nämligen. Det blir även en del vlogg (som Hannes hjälper mig med!) och fotografering för kommande samarbeten som ska upp på bloggen.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!