Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

JULEN & SILVERKOSTYM

Kostym – DAY By Mikkelsen

Idag drömmer jag mig tillbaka till skratt, Turkiet och silverkostym. Jag är fortfarande sjuk och har fått ställa in allting som har med lördag att göra…. Jag som hade handlat och allt. Mitt immunförsvar – I love U! 

En liten lördagslista: 

Sämsta just nu: Att jag får ångest när jag är sjuk, vilket inte gör det hela bättre. Ångesten kommer av att jag hatar att ligga hemma och att jag inte har tid med att göra det.

Det senaste du åt: Thaigryta med nudlar och god sallad.

Vad gör du? Tittar på Bonde Söker Fru, inväntar sista klippningen av morgondagens VLOGG och käkar chips med ramslökssmak.

Plan i morgon? Frukost med Hanna och Viktor + Skiva bok. Jag satt tidigare idag och läste igenom gamla Facebook-konversationer av research syfte och bröt ihop totalt. Jag ser nu med mina friska ögon mina rop efter hjälp och det enda jag får tillbaka från bl.a mitt ex är ignoranta svar som skapade ytterligare press.

Någonting du längtar efter? Allting som har med julen att göra. Alla glögg-träffar, julbord med vänner, julafton med familjen, lugn och ro i Linköping, julmusik varje kväll och pepparkakor med blåmögelost.

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Mode

  Henrietta Fromholtzs webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Mode
  Paulina Forsberg
  Home
  Andrea Brodin
  Mode
  Petra Tungården
  Mode
  Mathilda Weihager
  Hälsa
  Ida Warg
  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Lifestyle
  Marie Serneholt
  Lifestyle
  Linn Herbertsson
  Hälsa
  Sassa Asli
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Hälsa
  Foodjunkie
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Mode
  Emma Danielsson
  Hälsa
  Fannie Redman
  Man
  Niklas Berglind