JULEN & SILVERKOSTYM

Kostym – DAY By Mikkelsen

Idag drömmer jag mig tillbaka till skratt, Turkiet och silverkostym. Jag är fortfarande sjuk och har fått ställa in allting som har med lördag att göra…. Jag som hade handlat och allt. Mitt immunförsvar – I love U! 

En liten lördagslista: 

Sämsta just nu: Att jag får ångest när jag är sjuk, vilket inte gör det hela bättre. Ångesten kommer av att jag hatar att ligga hemma och att jag inte har tid med att göra det.

Det senaste du åt: Thaigryta med nudlar och god sallad.

Vad gör du? Tittar på Bonde Söker Fru, inväntar sista klippningen av morgondagens VLOGG och käkar chips med ramslökssmak.

Plan i morgon? Frukost med Hanna och Viktor + Skiva bok. Jag satt tidigare idag och läste igenom gamla Facebook-konversationer av research syfte och bröt ihop totalt. Jag ser nu med mina friska ögon mina rop efter hjälp och det enda jag får tillbaka från bl.a mitt ex är ignoranta svar som skapade ytterligare press.

Någonting du längtar efter? Allting som har med julen att göra. Alla glögg-träffar, julbord med vänner, julafton med familjen, lugn och ro i Linköping, julmusik varje kväll och pepparkakor med blåmögelost.

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!