Vill du jobba med mig? Ja!

Raringar! Hur har er helg varit? Min har bestått av vila, ingefära, hostmedicin, te, film och research för min bok. Och med tanke på min bok så kommer jag här med två efterlysningar. Jag vet att ni som följer mig sitter på en himla massa kunskap och talang och nu är det så att jag är ute och letar efter två av dessa.

1. Det första jag är ute efter rör mitt hjärteprojekt. Boken som jag skriver om resan in och ur min anorexi. Det är ett känsligt och viktigt ämne för mig och där av är uppdraget det samma. Så i allt jag gör i detta projekt kommer jag att sträva efter perfektion. Det är mycket som handlar om text såklart, men jag har också en hel del framåt som rör foto och rörlig bild. Det är allt från bokomslag till arbetet jag ska göra innan boken släpps nästa år.

Jag har en lång lista framför mig på fotografer att välja mellan i det här arbetet…. Men att få göra det med någon av er Queens som följer mig vore så mycket ballare. Så till min fråga – Finns det någon av er som är duktig på att fota och skulle vilja vara en del av mitt spännande och viktiga projekt?

2. Över till min Youtube! Jag kan Photoshop och alla program väl, men hade även här tyckt det hade varit roligt om någon av er skulle vilja jobba med mig och mitt uttryck i utseende. Alltså design. Ett första uppdrag skulle vara en ny header och på det finns det en drös andra design-grejer att addera på listan för det som känner sig taggad.

Fick du et sug på någon av dessa punkter? Maila mig till [email protected]Det vore så kul att få jobba med någon av er istället för någon jag har på en lista.

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
7kommentarer
 • Du är bäst!

  tellmestory 2022-01-25 19:13:02 https://tellmestory.org/
  Svara
 • Men alltså!! Min mejl hakade upp sig totalt och jag tror du fick typ 20 mejl av samma mejl!! Shit sorry, Hotmail sa att jag inte var ansluten till internet jag klickade på skicka en gång till – då fick den väl rycket och spamma iväg typ 20 mejl.. Åh så pinsamt, snacka om bra första intryck…. Aja, ville inte skicka iväg ett till mejl så jag får ursäkta mig här istället! Förlåt och hoppas det inte blev för kaos i din inkorg.

  Elina 2017-10-31 10:35:12
  Svara
 • Detta låter utan tvekan som det roligaste jobbet! Du är en sådan otroligt inspirerande människa Henrietta ♥

  Caisa 2017-10-30 11:33:04
  Svara
 • Intressanta projekt. Gällande böcker finns ju Facebook-grupper med författare som gärna delar med sig tips och kanske vill hjälpa till. Kanske värt att höra sig för där?

  David 2017-10-29 22:44:30 http://www.filmmedia.se/
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!