vlogg: FULA TROSOR & DUMMA ANOREXIA

Hallå mina hjärtan!

En ny vlogg är nu live och i denna video får ni följa med mig genom flera glimtar från veckan. Vi åker ned till Linköping och hänger med syrran och hennes kille, kikar ned i min ointressanta troslåda, spelar in en podcast där jag pratar om startskottet till min anorexia och så fotar jag ett samarbete på Elements Spa med bästa Lojsan. Jag hoppas ni gillar!

Glöm inte att prenumerera på min kanal : D och kommentera gärna en önskan om vad jag ska göra på YouTube här i kommentarsfältet.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
9kommentarer
 • Spännande att se din vecka Henrietta! Varmt välkomna tillbaka till oss på Elements Spa och Clarion Hotel Stockholm! /Lotta, Marketing Manager

  Lotta 2017-10-30 11:01:53 https://www.elementsspastockholm.com/
  Svara
 • ÄLSKAR dina vloggar! Du verkar vara helt fantastisk! Kram kram kram

  Hanna 2017-10-30 09:19:52
  Svara
 • Det var en super vblogg 😀 Ibland bör du göra sådana här där du återkopplar lite blandade saker, det var nästan roligare än när man följer en dag!
  Massa kramar!!

  Evelin 2017-10-29 20:30:53
  Svara
 • Smart grej för att uppdatera sina underkläder (som förövrigt är så jäkla tråkigt att köpa) är att lova sig själv att varje gång man går in på H&M köpa ett par nya!

  Klara-Lovisa 2017-10-29 11:09:18
  Svara
 • Jag hatar egentligen vloggar. Jag har varken tid eller lust att sitta och lyssna på när någon jag inte känner babblar på om deras vecka (läser jag en blogg kan jag ju bara scrolla förbi ointressanta bitar och ett inlägg tar inte heller 10 min att läsa) MEN! Jag älskar dina vloggar! Är inte det ett bra betyg så säg! Tror du borde hålla i bootcampet istället för att attenda!

  Miriam 2017-10-29 10:43:33
  Svara
 • Det du rör vid, det blir till guld. Tack för allting du gör och för att du går emot branschens normer! Du är fantastisk

  Sofie H 2017-10-29 09:12:26
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!