TILLBAKABLICK I MIN FACEBOOK.

Igår kväll låg jag i sängen och läste igenom mina gamla Facebook-konversationer och i samma veva tog jag en kik in i alla mina fotoalbum. Vissa stängda vissa öppna och det med klara anledningar. Ska vi ta oss en titt?

Maj 2009: Jag gick i andra ring och hade lyxen att få gå på massa ”kreddiga” studentskivor. Här är vi påväg till onsdagsklubbens skiva i Slattefors och klänningen jag bär är från Valerie och hänger fortfarande i garderoben. Snacka om ett bra och ekonomiskt köp! Den här tiden i livet var så härlig. Jag hade en snäll pojkvän, jag var snygg, lycklig och jag och mina vänner satt som klistrade på varandra.

Juni 2009: Jag och ”tvärs-brudarna” dagen då vi gick ur andra ring. Jag var extremt svart kring ögonen (ingen sotning utan svart!) och jag minns att jag fick beröm för min känsla för att lägga ögonskugga. Haha! Vi kan alltså dra slutsatsen att ingen av oss hade smak vid den här tiden.

Känner ni igen Evelyn till höger? HÄR har vi ett inlägg från i somras när hon och hennes Philip var och hängde hemma hos mig på Mallorca och HÄR när jag och Johan var och käkade middag hemma hos dem i Linköping.

Juni 2009: Här firar jag midsommar hemma hos mina vänner John och Theodor och som vanligt ville jag sitta bredvid Richard som jag var kär i under många år. Hehe. Jobbiga tonårskärleken som aldrig blev besvarad till fullo.

Augusti 2009: Samma sommar tog jag och det här gänget rekord i flest vattenskidåkare bakom samma båt. Jämfört med bild nummer två där jag bara har kontakt med två personer idag så känner jag nästan alla i den här bilden fortfarande. Gud vad jag saknar mitt landställe som vi precis sålt när jag ser den här bilden.

Augusti 2009: Kräftskiva med alla mina bästa vänner. Elin har jag kontakt med idag igen, Adam har precis flyttat upp till Stockholm och Tora bor i Australien sedan 5 år tillbaka om inte mer. Nybliven singel och glad var jag här också!

November 2009: Den här kvällen finns det så mycket minnen från! Mer om det i boken jag skriver. Jag älskade att stå här på det upphöjda DJ-båset på Platå och dansa till Alaas musik. Det var mitt andra hem under den här tiden kan man säga.

Januari 2011: Jag hade ny kille och här har vi mig och de gamla ”hockey-fruarna” ute i svängen på Harrys i Linköping efter någon lagmiddag.

Juni 2011: Hahahha! Jag och Mallan på hennes student. Så små och söta! Och jag här på väg ned i skiten. Min bästis <3 

Maj 2012: Jag och Caroline som jag lärde känna i mitt gamla ”hockeyliv”. Här hade jag precis flyttat upp till Stockholm och hon tog med mig ut på rajtantajtan. Hon driver också en så himla mysig blogg om hennes dagar som mamma till lilla Unis och vardagen i Ryssland där hennes kille Patrik spelar hockey.

Sommaren 2013: Haha! Alltså det roligaste med att bläddra tillbaka i arkivet är att se alla olika typer av klädstilar. Här har vi mig, Robban och Adam hemma hos Adam i Marbella sommaren när jag låg inne på sjukhuset för min ätstörning och fick ledigt för en välförtjänt semester. Jag var så glad här minns jag. Min första semester på väldigt länge och med en stolthet över mig själv. Det varma välkomnandet ”tillbaka” var också väldigt starkt under den här resan. ”Du ser fantastisk ut Henrietta!” ”Så kul att se dig må bra igen”.

Fint minne! 

September 2013: Min första vecka på Berghs och jag bjöd hem klasskamraterna hem till mig. Också så mycket kärlek på den kväll. Jag och mina nyfunna vänner.

Augusti 2014: När jag hade gått ut Berghs och åkte iväg på en helt galen båtresa med ett härlig gäng. Här dansandes till Magnus Uggla.

Tänk om jag hade sparat alla mina gamla bloggar från dessa tider…. Jag har tyvärr bara en kvar och den kan jag fasen i min inte länka. Haha!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!