Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Finaste plaggen just nu.

1. Örhängen / 2. Fluffy Jacka / 3. Snyggaste skjortan / 4. Mössa / 5. Byxa
6. Dröm-sneaker / 7. Stickad tröja

Någon mer än jag som i dagarna blivit sugen på att fylla garderoben med nyheter? Eller kanske börjat bygga på önskelistan till jul? Jag är alltid snabb på den pucken. Jag brukar inte önska mig så mycket utan satsar hellre på att önska mig några riktigt bra grejer. I år tror jag att det blir någonting för vloggen som typ ett studioset och lite fina kläder. Allt ovan vill jag i för sig ha nu nu nu nu.

Vi hörs strax igen! Ska bara käka en kycklingsallad från Vigårda som Johan precis kom hem med. Hihi.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
    Henrietta Fromholtzs webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!