Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

HUR VECKAN BÖRJAT.

Har ni fått en härlig start på veckan? Det har jag. Gårdagen flöt på bra men med ett smått lidande från start till slut. Min elaka hosta ger sig inte… Inte heller måendet… Men det är väl någonting som hör hösten till. Man känner sig sänkt.

Som tur var lyckades jag och Mallan tajma våra lunchscheman, vilket gjorde dagen och eftermiddagen väldigt mycket bättre.

Vi käkade på Holy Greens (en favorit!) och jag tog en Hej Hummus-sallad som är preppad med kyckling, valnötter, rödbetshummus, broccoli och quinoa. Efter den fina stunden blev det en kurs i säljteknik på kontoret och så byggde jag en presentation som jag ska hålla för ECCOs franchisetagare nästa vecka i Varberg om Influencer Marketing. Mycket kul!

Och väl hemma skrev jag bok och så kom Johan hem med min favoritsallad från Vigåda. Nu med en lite ny tappning då kycklingen serveras med morotscrudité.

Idag jobbar jag på Pernod Ricard och tänkte försöka bjuda på lite InstaStories. Följ mig här!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • Kan inte du övertala Malin att starta blogg? Snälla 🙈

    Malou 2017-11-02 18:25:05
    Svara
Henrietta Fromholtzs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!