Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

PITCH. BOOTCAMP. PARTAJ

Alltså den här veckan (!!) Alla dagar har varit riktiga fuldagar med både dålig hårdag, sminkdag och klädval. När man är sjuk orkar man lixom inte och det var ju dumt att det tajmade gårdagens personalfotografering på Pernod Ricard. Ovan ser ni ett gott försök.

Jag vet inte vad jag ska säga om den här veckan. På ett sätt känner jag mig duktig som kämpat mig igenom, men på ett annat klassar jag mig själv som dum som inte ger kroppen den vila som den behöver för att bli frisk. Vi snackar inte bara hosta utan hela kroppen mår som en ”feber-kropp”. Tips på att bli av med det?

Jaja, jag ska inte vara depp-bloggen, utan pepp-bloggen!

Vad händer idag? Pitch för ny potentiell kund, YouTube-bootcamp, fix till morgondagens fest hos SPLAY, skriva bok och planera nästa vlogg. Ni har väl inte missat min senaste?

Eller den när jag lackar ur på Johan? 

 

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer
 • Hej! Ääälskar jackan från monki😍 tycker du den känns plastig eller är det mer läder?

  En till fråga, har blivit beroende av den versionen av disclosure- latch från din vlogg! Vem är det som sjunger? Var kan jag hitta denna versionen?

  Du är sjukt härlig! Kram!

  Amanda 2017-11-08 17:31:08
  Svara
 • Du är nästan alltid sjuk och gick väl typ in i väggen i våras? Jag tror att det enkla svaret på det är att vila. Du kan ju inte gå och träna något bootcamp-pass när du har feberkänsla i hela kroppen. Lyssna på din kropp och ta det lugnt!

  Ebba 2017-11-02 19:00:21
  Svara
  • Svar på Ebbas kommentar.

   Hej fina! Tack för omtanken. Jag blir sjuk lätt då mitt immunförsvar inte är det bästa. Vi alla är ju olika… :/ Men bootcampet är inte träning utan en Youtube-grej. Kram!

   henrietta 2017-11-02 20:30:57
   Svara
 • heej! fan va kul allt verkar för dig! du förtjänar det! jag är så sugen på att jobba med pr och det du jobbar med verkar underbart, vad jag undrar är väl om du pluggade innan allt, vad du pluggade och hur du tagit dig till den platsen du är idag! ‘
  kramar!

  ebba 2017-11-02 14:33:30
  Svara
Henrietta Fromholtzs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!