Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Föreläsning hos ECCO i Varberg

Hej på er gänget!

Jag vet att flera av er sagt: ”Du blir ju alltid sjuk. Du måste vila och inte jobba så mycket”. Det är enklare sagt än gjort och jag vill poängtera att jag har ett rätt kasst immunförsvar och att det inte bara beror på min livssituation. Nu har jag hostat i snart två veckor och i morse när jag vaknade och insåg att det fortsätter även idag ville jag bara börja gråta. Det är jobbigt att hosta. Jag får panik och i natt höll jag på riktigt på att bli galen.

Hoppas ni fattar och ursäktar min rätt gråa blogg dessa dagar.

I morse satte jag mig hur som helst på ett tåg på väg ned till Göteborg för att sedan ta mig vidare Varberg där ECCO har sitt huvudkontor. Kanske fel dag för att resa, men Ipren och Celsius löser det mesta.

Ursäkta kvalitén! 

Och nu är jag framme! Jag är här för att snacka om influencer marketing för ECCO och deras svenska franchisetagare och har redan kört första ronden med grupp 1. Nu sitter jag med chokladkaka och kaffe och väntar på att presentera för grupp 2. Efter det springer jag bort till tåget och tar mig hem till Stockholm igen.

Vi förs på tåget. Ville bara ge er ett livstecken. Puss!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
Henrietta Fromholtzs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Hälsa
Joanna Swica
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Mitra Javadi
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Fanna Ndow Norrby
Lifestyle
Sophia Anderberg
Mode
Emma Fridsell
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Mathilda Weihager
Home
Jannike Ebbing
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Lifestyle
Evelina Andersson
Lifestyle
Cassandra Klatzkow
Lifestyle
Sara Che
Mode
Emma Danielsson
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Imane Asry
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson