Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

VLOGG: En vidrig middag & Johan säger att jag är snål????

Då var det dags för vlogg nummer 10 och det känns fortfarande lika spännande som den dagen jag publicerade min första. Men snart lär väl detta bli vardagsmat för både mig och er. Då menar jag härlig vardagsmat.

I dagens vlogg får ni följa med mig in i duschen där jag visar upp min kvällsrutin. Ni får även skåda en fruktansvärd middag som jag delar tillsammans med Johan och han beskyller mig för att vara snål. Det blir också en mysig julbrunch som bästa Hanna Friberg styr upp. Hoppas ni gillar <3

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
10kommentarer
 • Din Youtube kanal är så bra!! Det formatet känns så jäkla rätt för dig. Vill bara du ska ladda upp klipp varje dag haha. <3

  Hedvig 2017-11-10 15:09:35
  Svara
 • Så himla kul med dina vloggar!

  Jossan 2017-11-09 11:17:33 https://svenskatrappsteg.se/
  Svara
 • Haha sååå rolig och genuin! Önskar jag va lite som dig! Kram

  Clara 2017-11-09 09:39:20
  Svara
 • Du är helt fantastisk!!! JAG ÄLSKAR DINA VLOGGAR. Skrev precis till alla mina vänner att de måste läsa din blogg och kolla på dina vloggar genast! Kram och TACK! :-):-):-)

  Hanna 2017-11-08 23:07:12
  Svara
 • Du är så jäkla härlig!!!! Varför är vi inte vänner? Haha

  amanda 2017-11-08 20:38:18
  Svara
Henrietta Fromholtzs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!