Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

En helg bestående av mat, cocillana och godis.

Många väntar med att säga att helgen är över tills det blir måndag, men jag har fasen all rätt att säga att min inte ens har börjat. Jag har inte haft en helg. Det är så sorgligt att jag inte vet om jag ska skratta eller gråta. Haha! För att piffa till helgen lite valde jag i alla fall att möblera om i fredags och ställde soffan mitt i rummet istället för på snedden. Jag gillar det och tror att det får förbli så.

Nu blev jag taggad på att köpa matstolar och konst. Borde jag kanske sätta upp mina egna prints? Kika in här!

Vad har jag gjort då? Ätit och ätit. Det sägs ju bota de flesta sjukdomar. Gärna med extra hetta också och i fredags kom Johan hem med en låda Thai Basilika med räkor. Extra het. Sluuurrrp!

I lördags spelade jag in nästa vlogg och bosatte mig i köket. Jag mådde sämst sämst sämst på morgonen, men här på kvällskvisten mådde jag väldigt bra efter några klunkar cocillana.

Eftersom jag var sjuklingen fick jag bestämma mat och valde även att laga den. Salma-lax är ju himla fint och väldigt bra när man är sjuk har jag fått för mig.

Jag orkade inte stå upp för hostan, så nästan hela lördagskvällen satt jag placerad på en stol i köket. Här redo för att fritera kapris. 

Och vad bjöd jag på då? Halstrad Salmalax med rödbetskräm, smörstekta trattkantareller, stekt grönkål, friterad kapris och massa massa pepparrot.  Livets måltid! Och den gjorde min rätt gråa helg väldigt färgglad och god. RECEPT KOMMER <3 

Nu ska vi beställa pizza, käka rester och titta på Will Smiths ”Jakten på lycka” med en skål med choklad. Jag håller tummar och tår för att jag får sova i natt och mår lite bättre i morgon när jobb väntar. Jag hatar att vara så deppig här på bloggen…

PS. I morgon ska jag bjuda på ett special-inlägg. 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
Henrietta Fromholtzs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!