Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

VLOGG: TÅRAR & VEM ÄR BÄST I KÖKET?

Jag kunde inte hålla tårarna inne den här dagen. Det blev lite för mycket. Men i slutet av vloggen bjuder jag på glädje och Johan och mig i köket. Hoppas ni gillar!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
7kommentarer
 • ÄLSKAR din blogg!!! En av få bloggar som både känns genuin och inspirerande. Krya på dig!

  Hanna 2017-11-16 13:13:18
  Svara
 • Tack för absolut Sveriges bästa blogg 🙂 Det är alltid lika kul att kika in här och antingen läsa dina inlägg eller kolla dina vloggar. SÅ GRYM!!!!
  Jag har en liten fråga. Har fått känslan av att du gillar att åka skidor och att du varit en del i Alperna. Jag funderar på att åka i vår och undrar vart ska man åka?? Finns så många olika ställen. För mig är det viktigt med ”typisk” alpby, sol/bra väder och möjlighet till fest, om man får feeling 🙂 Fokus är skidåkningen men kul om det finns bra afterski… Har du några tips?

  M 2017-11-16 12:12:48
  Svara
  • Svar på Ms kommentar.

   Men du. Jag vet inte vad jag ska säga. Men TACK för dina otroligt fina ord. De värmer verkligen och får mig att älska mitt jobb. Ja ja ja 🙂 Jag ÄLSKAR att åka skidor. Zermatt är fantastiskt då byn bjuder på så mycket mys. Skidsystemet är också väldigt stort och man kan åka över till Italien också. Sedan så gillar jag Österrike som bjuder på mer fest än vad ställen som Zermatt gör. Österrike – Mer enkelt och fest. Schweiz mer lyx och härligt lixom. Hihi. Puss!

   henrietta 2017-11-19 18:13:35
   Svara
 • alltså <3 <3 <3

  Frida G Svensson 2017-11-15 13:47:56 http://www.fridagsvensson.se
  Svara
Henrietta Fromholtzs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!