Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Business med Carro, Malibu & influencer-idéer.

Här kommer några bilder från min vecka:

I tisdags började jag morgonen på favoriten Snickarbacken 7 för en efterlängtad dejt med bästa Caroline. Fan så länge sedan det var vi två sågs i en mysig och intim kontext.

Carro och jag lärde känna varandra redan innan jag började på Berghs då jag kontaktade henne för att få input på mitt arbetsprov. Efter det blev det en praktikplats på Pr-byrån Edelman där hon blev min handledare, en vänskap inleddes och nu har vi känt varandra i snart 5 år. Helt sjukt! 

Hon bjöd på frukost och jag tog en smoothiebowl som var helt magisk. Tips tips tips! Och så snackade vi även lite framtida business. Inte jobb på hennes byrå Number 10 utan helt andra saker. Mer än så kan jag inte säga, men oj så pepp jag är efter detta snack. Bra start på veckan!

Efter det väntade en dag ute på Pernod Ricard där jag tog fram idéer för Malibus globala kanaler under jul och vid lunch satte jag mig i det här mysiga rummet för en onlineutbildning med Youtube. Superintressant!

Och så hade vi Thanks Giving-plåtning för Kahluas sociala kanaler. Drinken ovan är en Espresso Martini som är det godaste jag vet. Supersvårt att hålla suget i schack.

I onsdags var jag och Forni på frukost med Oral B inför ett kommande samarbete, sedan mer jobb på Pernod Ricard och så avslutade jag dagen med ett tandläkarbesök som Oral-B skickade mig till. Så lyxigt!! Men så sliten jag var här. När man har varit sjuk i snart tre veckor så känner man sig lite blek och torr. Och tråkig. Hehe.

Idag har dagens fyllt av: Möte gällande min kund Apotek Hjärtat, lunch och recap med Lovisa (en gammal vän från LKPG som flyttar upp till Sthlm snart) på Vigårda och pitch av influenceridé för en av mina kunder. Och idén är så galet kul att jag vågar garantera att det är någonting som ni alla kommer att gilla att få följa med på.

Efter det sprang jag vidare till Lindex Showroom för en mysig fika med Maria och Jessica. Vi snackade skit om allt och inget, kikade på allt fint som finns inne i butik nu, vad som kommer i vår (men tjena!) och mycket om dagens klädindustri

Ni vet väl att Lindex ligger extremt mycket i framkant när det kommer till hållbarhet och mänskliga rättigheter? Satsar enorm mycket på kvinnor inom industrin. Heja Lindex! 

Den här skjortan kommer i vår. Hur magisk? Och väldigt mycket Henrietta.

Det där lät som om jag precis gav mig själv en fet komplimang…. ? Eh. Haha! 

Och den här klänningen då ? Men tjena på den med ett par krispiga sneakers till.

NU? TACO PÅ SVENSKT VIS. Ibland behövs det i hektiska tider.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
 • Alltså, först måste jag bara påpeka att du på väldigt kort tid blivit lite av en husgud hos mig Henrietta. ”Upptäckte” dig för bara några veckor sedan och har på den korta tiden plöjt alla gamla poddar, vloggar och diverse annat innehåll med dig i. Du är så jävla härlig! Inte bara rolig och smart utan också lite motsats till hela konceptet ”enkel, glad tjej” som tycks vara så eftersträvansvärt att utstråla idag bland influencers. Känner igen mig så jävla mycket i att gå från att vara skrattig och rolig till att i en handvändning utsätta folk (främst min partner haha) för lite dåligt humör. Befriande att se andra som inte heller är enbart glada och tillmötesgående hela tiden. Hade jag fått bestämma hade du medverkat i alla Sveriges poddar, program och instastorys!

  Okej, det blev kanske en lång rant men jag har faktiskt en fråga med.
  Jag har sökt in till en kreativ kommunikationsutbildning som jag håller tummarna att komma in på. Samtidigt är jag lite halvt livrädd pga. har nästan noll erfarenhet och blev kallad till intervju efter att ha kompletterat arbetsprovet med lite uppgifter eftersom jag inte har tidigare behörighet. Har du några tips till mig IFALL jag kommer in? Det kan vara allt från TED talks och youtube-klipp om kreativt skrivande eller dina egna erfarenheter/förhållningssätt under utbildning och i arbetslivet. Hade verkligen uppskattats!

  PUSS

  Amanda 2017-11-17 10:34:06
  Svara
 • När kommer klänningen och skjortan in till Lindex? Vilken vecka!!

  Krya på dig

  Sara 2017-11-16 22:22:51
  Svara
Henrietta Fromholtzs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!