Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Mer äkta tack!

Lördag! Vad har ni på schemat?

Jag sitter i skrivande stund med en härlig inpackning i håret och myser med Youtube. Har ni ingenting för er tycker jag att ni ska titta på min senaste vlogg och sedan säga vad ni tycker. Jag älskar att hålla på med detta och vill bli ännu bättre.

En sak som jag dock aldrig kommer att rucka på är att mina vloggar alltid ska visa min verkliga vardag. Jag kan inte trolla fram tårar, utan i denna video råkade de bara sippra fram. Jag är trött på det perfekta livet vi ”influencers” delar med oss av och jag är så glad att Youtube typ inte tillåter det. På YouTube är allting mer äkta och ärligt. Enligt mig.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
12kommentarer
 • Sorry! Jag tycker det är sååååå tråkigt att kolla på när du lagar mat. Det ser väldigt gott och så, men inte alls mitt intresse.

  Krya på dig fantastiska Henrietta! 🙂

  R 2017-11-23 17:43:25
  Svara
 • Jaaaa!
  Har i princip slutat läsa alla andra bloggar där allt är så perfekt och tillrättalagt. Din blogg är en frisk fläkt, med härlig inspiration, humor, glädje MEN som även tar upp livets baksidor. Ärligt och befriande. Heja dig! Kram!

  Hanna 2017-11-20 13:51:59
  Svara
  • Svar på Hannas kommentar.

   Men underbara du! åååååh så glad jag blir. Gör mig alldeles varm och så jääääkla pepp på att fortsätta. Tack för det. Precis vad jag behövde såhär i deppiga sjukdagar. PUSS

   henrietta 2017-11-20 20:28:53
   Svara
 • Brukar ALDRIG kommentera influencers instagrambilder eller blogginlägg MEN jag älskar allt du gör och jag är så glad att jag snubblade över ett klipp från dig!

  Viktoria 2017-11-19 20:34:11
  Svara
  • Svar på Viktorias kommentar.

   Men fina Viktoria!!!! Alltså. Nu blir jag fnittrig, så glad, så rörd, så pepp. Tack snälla för dessa ord

   henrietta 2017-11-20 20:33:08
   Svara
 • Du är så bra!

  Caroline 2017-11-19 19:18:15
  Svara
 • Älskar dina youtubeklipp!

  Cissi 2017-11-19 19:08:27
  Svara
 • Jag älskar dina vloggar, dels för att du har sköna kommentarer dels för det du visar verkar genuint! Har tröttnat på andra bloggare som bara går på samma events och skriver om samma saker och visar sina ”perfekta” hem och ansikten, så din blogg är faktiskt den enda jag fortfarande klickar in på och blir så glad varje gång det är ny vlogg! Blir även inspirerad utav din karriärsresa. Kämpa på, du är bäst!

  viktoria 2017-11-19 14:01:22
  Svara
Henrietta Fromholtzs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!