Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Fish and Chips, Alma & inte så mycket mer.

I fredags invigde jag min lila skönhet till tröja och jobbade ute på Pernod Ricard.

När dagen var över tog jag mig in till stan igen och trippade bort till ALMA där jag hade bokat AW med min gamla kollega Ted och hans kompis.  Jag älskar Alma och hade gjort vad som helst för att få sitta där och jobba! Killarna satt på en ”liten” affärsidé som de ville bolla med mig och när jag lämnade vår AW gick hjärnan på högvarv.

Jag kände inte för att stanna till och handla och sedan laga mat, så jag gick förbi favoriten Beirut och plockade ihop lite meze.

I lördags gick kroppen på halvlåga och med den tog jag mig bort till Mallan i Birkastan.

Hon visade upp en söt present hon fått och så preppade vi kaffe för en härlig promenad.

TIPS! Malin har köpt hem massa takeaway-muggar i papper från typ Clas Ohlsson och så använder hon dem på vägen till jobbet eller till en härlig promenad. Hur smart? 

Promenaden blev inte lång… För när vi passerade Strandvägen 1 kände vi att törsten tog över.

Ett glas bubbel och ett glas rött. Gott! Men när vi ändå satt där så kunde vi ju passa på att käka en sen lunch. Vi beställde in en fish and chips.

Och en råbiff med tryffelmajo som vi sedan delade på.

Mallan var happy av att se mig ute på gatorna igen. Vi diskuterade nyår och ett gemensamt nyårslöfte som är att vi ska lägga undan pengar på ett gemensamt konto varje månad för att sedan om ett år göra någonting kul för dem.

Igår? Inhandlade krafts till inspelning av vlogg och skrev bok.

Nu: Jag har precis varit och bakat pizza på GIRO och nu väntar ett akut läkarbesök. Efter det hoppas jag på att bli frisk så att jag kan få tillbaka mitt liv igen. Ikväll lovar jag att bjuda på ett riktigt bra inlägg.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
    Henrietta Fromholtzs webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!