Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

WOMANIZER

Här om dagen när jag grät floder (ni som följer mig på Instagram vet!) kände jag att jag var värd någonting nytt till garderoben. Alltså jag hittade så sjukt mycket kul igår! Här har vi två grejer av hundra:

Womanizer. Så fin! Den ser faktiskt dyr och härlig ut irl. Inte för att billiga saker är o-härliga, men ni fattar!

Och den här var MEGASKÖN! Som en liten lammunge. Här hittar ni den!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • Hej Henrietta.

  Till att börja med så vill jag säga att du är en stor förebild för mig. Jag har en liknande bakgrund med anorexia, prestationsångest och så, vilket var det som fick mig att läsa din blogg. Det är så fint hur du tar upp ämet psykisk ohälsa på ett djupt sätt, men lättläst vis. Det går verkligen att känna igen sig I din historia och jag älskar hur naket och öppet du skriver om ditt liv och din bakgrund.

  Jag har även en fråga till dig. Vad har du för ”mindset” I livet? Alltså typ motto eller dylikt. När allt är pest och pina – hur tanker du för att ta dig ur situationen? Hur är ditt tankesätt när du jobbar mot dina mål?

  Inser nu att det är en något flummig/rörig fråga, men det skulle vara intressant att höra dina tankar gällande detta.

  Tack för en FANTASTISK fin och framförallt viktig blogg. Längtar tills det går att köpa din bok.
  Kramar <3

  Linda 2017-11-26 09:29:39
  Svara
 • Så snygga!

  Josefine 2017-11-24 14:49:35 https://www.drottcompany.se/
  Svara
Henrietta Fromholtzs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!