Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

”5 minuter mellan varje anfall”

Hej på er babes! 

Jag har varit tyst i helgen. Det blev lite för mycket känslor tidigare i veckan och jag valde därför att ta en paus och inte alls tänka på bloggen. Torsdagen var kaos och tårarna sprutade åt alla håll. Jag känner mig så ensam just nu och nästan åt hållet deprimerad. Att sitta hemma fyra helger i sträck är inte lätt. Vänner orkar inte längre höra av sig och fråga om jag ska haka på då dem vet att jag typ aldrig blir frisk. Inte så konstigt, men det suger. Den oförtjänta skiten här på bloggen här om dagen gjorde det inte bättre. Att gå och röntga lungorna var obehagligt och ha ont i kroppen varje sekund är sårande….

Jag mår också dåligt av att inte kunna leverera den härliga, glada och peppiga bloggen som jag vill. Det stressar mig. Det stressar mig också att inte kunna jobba i samma snabba takt som jag brukar. Så synd tycker jag om mig själv. Hehe… Men vet ni vem som kom upp till Stockholm och gjorde mig glad?

MIN SYSTER <3 Och vi har som vanligt skrattat till tårar. Det går knappt 5 minuter mellan varje anfall som alltid slutar i tårar längst med kinderna. Är det inte underbart att skratta till tårar? Åt typ ingenting speciellt heller. Och som ni ser ovan har vi också bakat pepparkakshus.

Vi hörs senare ikväll med en uppdatering om helgen. Nu ska jag ut och plåta och idéa kring min bok. WIE!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer

senaste från Mode

Henrietta Fromholtzs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Mode
Paulina Forsberg
Home
Andrea Brodin
Mode
Petra Tungården
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Ida Warg
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Marie Serneholt
Lifestyle
Linn Herbertsson
Hälsa
Sassa Asli
Lifestyle
Elin Johansson
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Susanne Barnekow
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Fanny Ekstrand
Lifestyle
Makeup by Lina
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Emma Danielsson
Hälsa
Fannie Redman
Man
Niklas Berglind