SYRRAN VS. MIG? – Min första YouTube Challange.

Jag kände att att det var dags att testa på det här med en YouTube Challange och bjöd upp syrran från Lund för att få bra med motstånd. Nu blev det kanske inte så extremt “Challangigt”, men det är ändå inte en vlogg som det brukar vara. Att vi skrattar som två små barn… Ja vad ska jag säga. Jag ser för larvig ut. Men men.

Hoppas ni gillar videon. PUSS ♥️ & KÄRLEK från mig.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer
 • Hej Henrietta!

  Har följt dig ett tag och speciellt på youtube! Älskar dina videos! Tänkte bara berätta en rolig sak, du hade nyligen en vlogg där du satt och pratade kring filmklipp som du spelat in till en vanlig vlogg men inte använt. Såg att en stor bloggare, Bianca Ingrosso, tagit efter ditt koncept att sätta sig och prata kring filmklipp som vlogg.

  Sjukt kul att större bloggare verkar ha uppmärksammat dig och dina kanaler och tar efter ditt koncept! Dina videos är ju trots allt väldigt omtyckta 🙂

  Fortsätt kör på, du är grym!

  Isabel 2017-12-04 14:15:39
  Svara
 • ABSOLUT Numero dos!!!! // Alexandro from Spain

  Alexandro Fromholitzo 2017-12-04 14:07:24
  Svara
 • Så härlig video! 🙂

  Josefine 2017-12-04 13:34:35 https://svenskatrappsteg.se/
  Svara
 • Ni gjorde min morgon 🙂 haha. Min röst faller på hus nummer 1.

  Jennifer 2017-12-04 09:59:19
  Svara
 • Haha, gud vad härliga ni är. Denna video gjorde min dag!!! Måste tyvärr ändå rösta på hus två, för den höll åtminstone till slutet :)) Älskar din energi!!

  Matilda 2017-12-03 17:51:28
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!