X-MAS SHOOT, ITALIANO & VINDEJT.

I fredags var jag på kontoret redan vid 08.00 för att förbereda baren och allting kring plåtningen vi skulle ha för Malibu Rum.

Där mötte jag bästa Aida som jobbar på Pernod Ricard som In House Studio Coordination. Och på tal om Aida – jag är verkligen lyckligt lottad att ha så underbara kollegor.

Vi skulle plåta ”Holiday-kampanjen” innehållandes 7 olika drinkar och 13 olika scener.

Vi hade mängder av props att välja mellan och efter varje timme fick vi styla om och försöka matcha nästa drink.

Alltså klockan RANN SOM FAN IVÄG och det slutade med att det blev en lång fredag på kontoret.

På vägen hem ringde Johan och bad om chark och chips. Inte mig emot sa jag och sprang in på Östermalmshallen där jag bl.a roffade åt mig livets jäkla Tryffelpecorino.

När jag kom hem stod en färgglad påse och väntade ovanför spisen. Magnum + Moschino? Två riktiga finingar i en och samma förpackning. I låg det tre nya glassar som jag redan hunnit sluka 75 % av… Hehe. Ni vet att jag är svag för glass.

Vi inledde med ostarna och skitsnack.

Och gick sedan över på Johans fish taco. Precis det jag var sugen på!

På lördagsmorgonen spelade jag in ett samarbete till min YouTube (mitt första Youtube-samarbete!!) och tvingade Johan att vara med på ett hörn.

Sedan bestämde vi oss för att gå ut på stan och shoppa inredning. Ni vet ju att vi har skjutit på det ett bra jävla tag. Jag drog på mig den varmaste jackan som låg framme (har inte hunnit packa upp mina vintergrejer) och de mest gå-på-stan-vänliga jeansen jag äger.

Och det blev en kruka från Benington och väääärldens finaste lampa från Myrorna. Några av er såg den på InstaStory, men för er som inte gjorde: Den är rosa.

Vips så ringde Mallan som ville dricka vin och mumsa på tapas. ”Tjena! Vi ses på Bouqeria”

Timmar senare skulle vi bege oss hem, men råkade som lätt hänt springa in i ett annat gott gäng, vilket såklart resulterade i att vi tog ännu ett stopp.

På kvällen skulle vi på partaj, men jag bestämde mig till slut för att ta en sista helg hemma för att bli hundra procent bra. Vi beställde thai och jag somnade tidigt medan Johan gick på fest. Fett trist, men va fan. Snart är det över.

Och i söndags vaknade jag upp som ett åskmoln och innan det gick åt helvete tog jag mig ut på en promenad i min ensamhet. Jag lyssnade först på Mannheimer & Skäringer som lockade fram mitt asgarv och sedan gick jag och lyssnade fram en helt ny Spotify Playlist. Underbart! Lovar att återkomma med denna.

På vägen hem handlade jag ingredienser till kvällens måltid som sedan Johan skulle få laga. Hehe… Latmask? Nej. Jag skulle bara få tid till att skriva min bok.

Jag handlade högrev från Gotland, massa tomater, basilika och persilja, och på det fick Johan göra ett långkok med smak av Italien.

Vi åt grytan till pasta gnocchis, parmesan och en himla massa persilja.

Och så avslutade jag hela helgen med att ta världens fulaste bild på mig själv efter att ha lagt en ansiktsmask från Swiss Clinic och färgat mina ögonbryn. På ögonbrynsfärgen stod det ”Max. 7 minuter”….. Jag glömde och det råkade bli 30 min. Men jag blev ändå nöjd och ville skicka iväg den här bilden till Mallan för att visa att jag blivit ekonomisk och duktig på att göra hemma-fix.

Hur var er helg? <3 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!