Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Fördomar, julbord & kvällsmål!

Hallå! Babes!

Dagarna har gått i ett och jag har hunnit med en jäkla massa bortsett från bloggen då. Jag LOVAR att bättre mig. Nu på riktigt och det får bli ett nyårslöfte som börjar redan på söndag!

Men ni vet väl att ni alltid kan hänga med på Instagram

Igår var jag och åt jullunch med MRVLS på Djurgårdsbrunn. Supermysigt! Och här ser ni min tallrik nummer ett. Jag gillar inte sillrundan, så jag slog istället till på fem sorters lax till att börja med! En laxfena bland annat.

På kvällen fortsatte jag käka mig igenom alla glassar som jag fick hem från Magnum i fredags. Detta är tyvärr den sista byttan jag har kvar…… Buhu så tråkigt! Det är ett alldeles för gott kvällsmål.

Idag mötte jag upp min bästa Ankan efter jobbet och diskuterade kreativitet, bolagsbygge och stress över en kopp té på Joe’s. Jag fick även med mig massa härliga prints hem från hennes Wall of Art. Har någon av er hunnit beställa någonting?

Och på tal om idag – Jag började faktiskt denna onsdag med ett ”Bli av med fördomar-möte” med Daniel Redgert. Ett mycket intressant upplägg känner jag och är nu sugen på att beta av några fler. Inte för att jag har mycket fördomar, men ta bort de få som finns vore vettigt.

Vi hörs i morgon! Då ska jag på Jossans Mindfulnesslunch och gå på Metro Modes festliga middag.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  Henrietta Fromholtzs webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Home
  34 kvadrat
  Mode
  Mathilda Weihager
  Hälsa
  Joanna Swica
  Hälsa
  Hanna Elfast
  Home
  Jannike Ebbing
  Lifestyle
  Fanna Ndow Norrby
  Lifestyle
  Sophia Anderberg
  Lifestyle
  Cassandra Lundgren
  Mode
  Emma Fridsell
  Lifestyle
  Evelina Andersson
  Mode
  Emma Danielsson
  Mode
  Imane Asry
  Lifestyle
  Mitra Javadi
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Lifestyle
  Cassandra Klatzkow
  Lifestyle
  Sara Che