Fördomar, julbord & kvällsmål!

Hallå! Babes!

Dagarna har gått i ett och jag har hunnit med en jäkla massa bortsett från bloggen då. Jag LOVAR att bättre mig. Nu på riktigt och det får bli ett nyårslöfte som börjar redan på söndag!

Men ni vet väl att ni alltid kan hänga med på Instagram

Igår var jag och åt jullunch med MRVLS på Djurgårdsbrunn. Supermysigt! Och här ser ni min tallrik nummer ett. Jag gillar inte sillrundan, så jag slog istället till på fem sorters lax till att börja med! En laxfena bland annat.

På kvällen fortsatte jag käka mig igenom alla glassar som jag fick hem från Magnum i fredags. Detta är tyvärr den sista byttan jag har kvar…… Buhu så tråkigt! Det är ett alldeles för gott kvällsmål.

Idag mötte jag upp min bästa Ankan efter jobbet och diskuterade kreativitet, bolagsbygge och stress över en kopp té på Joe’s. Jag fick även med mig massa härliga prints hem från hennes Wall of Art. Har någon av er hunnit beställa någonting?

Och på tal om idag – Jag började faktiskt denna onsdag med ett ”Bli av med fördomar-möte” med Daniel Redgert. Ett mycket intressant upplägg känner jag och är nu sugen på att beta av några fler. Inte för att jag har mycket fördomar, men ta bort de få som finns vore vettigt.

Vi hörs i morgon! Då ska jag på Jossans Mindfulnesslunch och gå på Metro Modes festliga middag.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!