GOLDEN OUTFIT.

Älsklingar! 

Jag är tillbaka! Igår hade jag min överraskningsdag för Mallan och för mig började det redan på fredagskvällen i och med att jag behövde fixa, trixa och packa ned massa kraffs som vi behövde till den festliga dagen. Nu är jag bakis, har precis tryckt i min en krämig saffransbulle, hängt upp nya handdukar i badrummet i mörkturkos och ska nu sätta mig ned för jobb. Igår var jag helguldig. Är inte detta set helt fantastiskt? Såg att många frågade om mina örhängen också och alles är från vårt kära H&M.

Och i guld drack jag en matchande saffransdrink på Rutabaga. Den var A m a z i n g. Rutabaga var, som senast, amazing.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
  • Hej:) vilken hm köpte du örhängena på? Var d längesen? Så fina!

    Filippa 2017-12-11 07:42:16
    Svara
  • Snygg snygg snygg! Magiska skor. Vart hittar man dem? Bor i malmö, men kanske man kan beställa:) Letat efter liknade. Sjukt snygga på dig. Puss Maja

    Maja 2017-12-10 18:01:09
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!