NYA MATSTOLAR. Lyckan! Äntligen!

MEN JUST JA! Jag har helt glömt berätta att jag i förra veckan vann livets jäkla matstolar som ni ser ovan. ÄNTLIGEN! Jag älskar att buda hem grejer via auktionssajter, men gosh så svettigt det blir mot slutet. Dessa lyckades jag i för sig buda hem relativt billigt = Mildare svettgrad.

Jag kan inte med ord beskriva hur glad jag är över att jag hittade dessa stolar. Jag och Johan sa när vi hade flyttade in i lägenheten: ”Vi lånar bostadsrättsföreningens extrastolar i någon vecka innan vi köper stolar”…. Nu har det gått 1 år. Jag är så trött på trärumpa och omysiga middagar. Men nu jäklar ska det bli ordning! 

Vad tror ni? Kamelbiegea karmstolar i krom kommer nog sitta fint här.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
7kommentarer
 • Kommer bli riktigt snyggt!

  Josefine 2017-12-11 15:04:45 https://varmepumpeshopen.no/
  Svara
 • Hej,

  Jag bara undrar om podcasten du gjorde med den tjejen (jag för tillfället glömt namnet på) kommer att komma tillbaka? Saknar verkligen att ha era röster i öronen på väg till jobbet!

  Elin 2017-12-11 14:46:19
  Svara
 • Sjukt snygga! Kan du inte tipsa om några auktionssajter du brukar spana på?

  Miriam 2017-12-10 21:54:04
  Svara
 • SÅ JÄKLA FINT! Supernyfiken på att få se din lägenheten när den är klar! Helheten. Än så länge smyger du bara med ditt hem 🙂

  Sara 2017-12-10 20:56:48
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!