Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

NYA MATSTOLAR. Lyckan! Äntligen!

MEN JUST JA! Jag har helt glömt berätta att jag i förra veckan vann livets jäkla matstolar som ni ser ovan. ÄNTLIGEN! Jag älskar att buda hem grejer via auktionssajter, men gosh så svettigt det blir mot slutet. Dessa lyckades jag i för sig buda hem relativt billigt = Mildare svettgrad.

Jag kan inte med ord beskriva hur glad jag är över att jag hittade dessa stolar. Jag och Johan sa när vi hade flyttade in i lägenheten: ”Vi lånar bostadsrättsföreningens extrastolar i någon vecka innan vi köper stolar”…. Nu har det gått 1 år. Jag är så trött på trärumpa och omysiga middagar. Men nu jäklar ska det bli ordning! 

Vad tror ni? Kamelbiegea karmstolar i krom kommer nog sitta fint här.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
7kommentarer
 • Kommer bli riktigt snyggt!

  Josefine 2017-12-11 15:04:45 https://varmepumpeshopen.no/
  Svara
 • Hej,

  Jag bara undrar om podcasten du gjorde med den tjejen (jag för tillfället glömt namnet på) kommer att komma tillbaka? Saknar verkligen att ha era röster i öronen på väg till jobbet!

  Elin 2017-12-11 14:46:19
  Svara
 • Sjukt snygga! Kan du inte tipsa om några auktionssajter du brukar spana på?

  Miriam 2017-12-10 21:54:04
  Svara
 • SÅ JÄKLA FINT! Supernyfiken på att få se din lägenheten när den är klar! Helheten. Än så länge smyger du bara med ditt hem 🙂

  Sara 2017-12-10 20:56:48
  Svara
Henrietta Fromholtzs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!