INFLUENCERPROJEKT, JOBB OCH HEMLIS

 

Idag har jag varit rätt så låg. Jag vet inte varför, men det beror säkert dels på att jag fortfarande inte är 100 % och kan träna, njuta och leva helt som vanligt, men det känns också som om någonting saknas i mitt liv. Det är en hemsk känsla och den har inte gått att skaka av under dagen. Förhoppningsvis kan jag grumla över detta i jul – och på tal om jul…. GAAAH vad jag längtar!

New in: Tröja + örhängen – H&M   
Men nu är det ny vecka och detta händer: 

TISDAG
Frukostmöte med MRVLS, jag ska träffa tjejerna bakom väskmärket Bukvy, ha möte med reklambyrån McCann gällande ett stort projekt vi gör tillsammans med dem för en av våra gemensamma kunder. Det är ett stort influencerprojekt som kommer att löpa under hela året, men som börjar nu i Q1 med en resa till Åre. Jag ska också ha bokmöte med min förläggare + Carro som ska fota mitt omslag. På kvällen blir det julmiddag med TicTail. Älskade Tictail.

ONSDAG
Sankta Lucia, jobbar hela dagen på Pernod Ricard och på kvällen blir det julbord med mina älskade vänner på Riksarkivet.

TORSDAG
Frukost på H&M och välja kläder inför ett kommande samarbete, jobb på Pernod Ricard och lösa massor inför julledigheten samt klippa veckans vlogg.

FREDAG
Frukost med tjejerna bakom Swiftr, jobba på Pernod och helgen står sedan öppen för förslag. Egentligen vill jag bara åka hem till Linköping.

Men vet ni? Jag ska nog banne mig skriva bok i helgen OCH lägga tid på mitt, Caroline Lidmans och Maria Fabricius hemliga projekt som vi avslöjar i vår. Borde jag kanske säga lanserar? Hrm…

KÄRLEK PÅ DENNA VECKA <3 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!