SKA JOHAN TA MER PLATS?

Hej Raringar!

Tack snälla för alla fina ord om den senaste vloggen. Kul att så många av er gillade den när Johan var med lite mer 🙂 Kanske mer sådant? Eller tycker ni mer inredning kanske?

PUSS! Snart kommer ”Min helg på bild”. 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
  • Hej! Min man dissar alla tv program som jag tycker är roliga men däremot så vill han alltid se dina vloggar tillsammans med mig! Haha! Så fortsätt vlogga och min man hälsar att han vill att Johan ska vara med mer och vi båda tycker om inredning så gärna nån mer vlogg om det! ? Vi gillar verkligen din vlogg!

    Linnea 2017-12-11 20:47:47
    Svara
  • Mer Johan! Mer inredning! Mer jobb! Mer vardag! Mer Mer Mer! Superrolig och mysig vlogg!

    Emma 2017-12-11 18:08:53
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!