Den perfekta svarta kavajen.

Babes! Hur har er tisdag varit hittills? Min har varit fin och lär bli ännu bättre nu när jag snart springer iväg på Holiday Dinner hos Tictail. Jag, tio goa tjejer och en secret santa. Det känns som en orimligt fin avslutning på den här dagen.

Och på tal om holiday och julklappar! Många av er har frågat mig om den här kavajen och örhängena på bild nedan. Båda kommer från min favoritbutik & Other Stories. Länkar till båda produkterna nedan <3

Länk till dessa godingar – HÄR!

Men är inte kavajen helt perfekt? Snygg till en vit tisha, slitna jeans och schyssta klackar. Nu gick jag all black här om dagen och det är ju också himla trevligt.

Ni hittar den här!

Ni vet att jag gillar dramatiska, händelserika och roliga örhängen, men ett par som denna som mixar roligt med cleant är nog min allra största favorit.

PUSS° 

Ps. Foto av magiska CARRO <3

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!