Min alldeles egna parfym @ Collect & Bottle

Men bästa ni! Här kommer helt klart världens bästa julklappstips! Jag säger bara: Collect & Bottle! En produkt och aktivitet i ett. I lyxigt format också. Alla delar som man vill att en julklapp ska innehålla alltså.

Collect & Bottle var en av de ställena som jag drog med Mallan till i lördags och både hon jag jag blev sålda fort vi klev innanför dörren och började snabbt diskutera vem man ska ta med hit nästa gång. Det är alltså en doftstudio där man får göra sin helt egna parfym. Hör ni! En unik doft!

Lokalen är superläcker och ligger på Östgötagatan på Södermalm. Precis nyrenoverad och härlig.

Och mitt i rummet som har stora fönster ut mot gatan står ett pampigt marmorbord fyllt av olika dofter. Basnoter, hjärtnoter och toppnoter. Jag och Mallan blev placerade på varsin sida och fick varsin bricka med alla dofter.

Jag tror det var runt 80 stycken.

Egen Parfym _ Collect & Bottle _ Henrietta Fromholtz

Jag fick upp ögonen för Collect & Bottle av min vän Ebba som gav det som en present till sin pojkvän. Fint och personligt! Hon sa att det var awesome, att Tomas som startat det och guidar en igenom hela processen var magisk och efter det slog jag till och bokade.

Jag och Malinsky <3 

Vi fick 1 timma på oss att dofta oss igenom alla noter och de vi gillade extra mycket fick vi markera på papper.

Tomas hjälpte oss sedan att se till att inga dofter blev knasiga ihop och skrev ned hur mycket vi skulle blanda av varje not.

Superhärligt och spännande. Vi hade ju ingen aning om hur det skulle sluta, mer än att vi innan beskrev för Tomas vad för typ av doft vi ville göra.

Efter 2 h i doftparadiset – Två sjukt nöjda och glada tjejer, för herregud så fina parfymer vi fick till!

SE HÄR! Jag döpte min till ”Smells like Fromholtz”. Nu ska den stå och gotta sig i mörker i ungefär 1 månad innan jag kan använda den.

Ett presentkort här är en helt underbar julklapp till sin älskling, grymma mamma eller bästa vän. Gärna ihop också tycker jag. Man behöver inte ta sig till deras butik utan Tomas berättade att de skickar hem presentkorten till den som ska mottaga det. Jag kom nu på att jag ska på tre bröllop nästa år och tänker helt klart ge bort detta till något av paren. Eller alla. Hihi.

Här hittar ni till deras hemsida!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!