Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

SUMMERING! Och jag mår toppen!

Bästa ni!

Det är nu dags att summera mitt samarbete med Oral-B där jag har fått möjligheten att testa deras nylanserade eltandborste Genius Rose Gold och deras tandkräm Gum & Enamel Repair.

Jag är otroligt glad över detta samarbete som fått mig att kasta min manuella tandborste samt givit mig så sjukt många lärdomar om hur man ska vårda sina tänder för att de ska hålla livet ut. Jag ska erkänna att jag alltid har varit skeptisk till påståendet att en eltandborste kan göra mästerverk och är ett “måste i badrummet”, men det var dumt. Till er som tvekar kan jag säga att man snabbt märker stor skillnad i munnen.

För er som missat mina tidigare inlägg:
Ingen emalj kvar! + Tandborstskola med Johan!

Jag är nog inte ensam om att i alla år ha prioriterat de typiska skönhetsprodukterna i badrummet. Så som härliga och livsviktiga krämrutiner, platt- och locktänger, parfymer och ögonskuggor i alla färger. Det är ju inte särskilt konstigt då de flesta av dessa direkt visar en skillnad på vårt utseende, vilket ger oss en boost och intresse i att fortsätta måna om dessa rutiner.

De alla ses även som “sexiga produkter” i badrummet, till skillnad från tandborsten som vanligtvis inte är särskilt kul i utseendet. Utseende är för mig jätteviktigt. Jag vill att allting i mitt liv ska vara vackert och härligt, då blir upplevelsen trevligare och då mer viktig.

Oral-B Genius Rose Gold är för det första snygg i sig. Ett tunt och stilrent handtag med en snyggt färg som decor, men till den kommer även ett fodral som nästan än ännu vassare. Den håller snygg ordning när man ska resa iväg och packa ned den i resväskan och den är även designad för att man ska kunna ställa telefonen i fodralet och ladda. Halleluljah! Hur ofta har det inte hänt att mobilen är urladdad och man måste lämna den i ett annat rum för laddning medan man gör sig i ordning? För många gånger!

Den blir faktiskt en snygg match med mina övriga skönhetsrutiner.

Det här har jag nämnt tidigare och jag säger det igen. Den bästa funktionen är enligt mig är att den säger ifrån när jag borstar för hårt genom att vibrera och blinka rött. Jag har borstat för hårt i hela mitt liv och har med den borstat ned mitt tandkött som aldrig mer kommer återgå till det normala igen.

Från och med nu har jag koll på min teknik och kan motverka att det blir värre.

Det andra bästa är att Oral-B också har en smart och lättanvändlig app som hjälper mig att borsta tänderna rätt och inte missa något område i min mun. Appen säger till samtidigt som jag borstar om jag inte har borstat klart ett område och säger också till när jag borstar för hårt.

Nu efter 4 veckor klarar jag mig bra utan appen, men i början var den ett fantatiskt bra hjälpmedel.

Här ser ni alla förvalda funktioner. Helt fantastiskt tycker jag! Hudvårdsbranschen har ju i evigheter erbjudit oss konsumenter en bredd av produkter för att vi ska kunna hitta det som matchar vår hud bäst, men nu även Oral-B med den här eltandborsten där man kan anpassa borstningen efter sig själv. Jag själv föredrar att borsta med fjädern för att vara snäll mot mitt tandkött!

Här om dagen var jag som avsutning på samarbetet och besökte tandhygenisten Lena igen för att hon skulle få ge sin bedömning av min utveckling med hjälp av Oral-B Genius Rose Gold. OBS! Jag har sagt fel hela tiden – Hon heter MARIE!

Och vad tror ni hon sa? Jag var själv skeptisk till om hon skulle se någon skillnad, men hon var inte bara positiv, utan hon jublade över min tandhälsas utveckling. Hon var nästan lite chockad över resultatet. Haha!

Hon frågade mig då: “Går du någonsin över till din manuella?”. Jag sa nej och så svarade hon med ett stort leende.

Att borsta tänderna och köpa en bra tandborste må kännas tråkigt, men oj så viktigt det är. Dåliga tänder kan bli en riktigt dyr historia (pratar ur egen erfarenhet) och därför är den här eltandborsten precis som hudkrämer en livsinvestering och någonting man bör lägga lite krut på.  

Här kan ni läsa mer om Oral-B Genius Rose Gold, som enligt mig är en perfekt julklapp till dina kära. Vad sägs om en liten tävling på detta? JA!!

Jag kommer att tävla ut 3 stycken av Oral-Bs Genius Rose Gold (värde. 1490 kr) och vinnarna kommer att få de lagom till jul. Det är enkelt – kommentera det här inlägget och motivera varför du behöver den. TÄVLINGEN ÄR AVSLUTAD. GRATTIS JOSSAN, JENNIE OCH HANNA. Ni har fått mail! 

Tävlingsvillkor.

PUSS PÅ ER! TA HAND OM ERA TÄNDER <3

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
87kommentarer
 • Självklart Johan vill jag lyfta min tandborstning till en ny nivå,
  därför hoppas jag att Henrietta är snäll och låter mig denna borste få
  Med el men utan sladdar
  kommer jag på bästa sätt kunna ta hand om min gaddar
  Oral B hjälper mig att hålla koll
  på tandkött och små kariestroll
  Men inte bara gör den bra för tandhalsar och emalj,
  med sin bygga design blir det även en given inredningsdetalj!
  Så snälla låt mig vinna,
  så blir jag världens lyckligaste kvinna!

  Miriam 2017-12-18 21:19:35
  Svara
 • Hej Henrietta!

  Så jäkla härlig vlogg o blogg du har! Älskar!

  Jag skulle veeerkligtne behöva den här tandborsten då jag sedan 4 år tillbaka går till tandläkaren minst två gånger i månaden för olika behandlingar… För 4 år sedan ramlade jag väldigt illa och krossade sönder 12 tänder ner till rötterna 🙁 Så det har varit en jäkla massa tandoperationer för att nu 4 år senare ha en nästan färdiglagad mun!! Jippiii!! Men som följd av tandställning + tandvärk + bedövning oftare än sällan så har tandhygienen verkligen fått ta stryk… Mina tänder skriker efter en sån här dunder-tandborste!!

  Håller tummarna hårdare än någonsin förr <3 <3

  Ha en fin dag och GOD JUL!!
  Kram P

  Paula 2017-12-18 16:57:06
  Svara
 • Waaa! Borsta tänderna är sååå jävla tråkigt, att få en tandborste + app som hjälper en och ”säger ifrån” hade gjort underverk för min munhälsa. Jag har använt mig av manuell tandborste hela mitt liv för jag är också skeptisk till att en eltandborste ska göra underverk. Men jag har fått lite mer problem med käften på senaste tiden och senast sa min tandläkare att jag skulle köpa en eltandborste och jag loooovaaaade att jag skulle göra det… Well well jag är student och att lägga pengar på en eltandborste…njaaa, MEN vet ju att jag skulle behöva det. Om jag vinner har jag ju ingen anledning till att inte skärpa mig. Tack annars för en sjukt härlig blogg, du är go 🙂 /Kajsa

  Kajsa 2017-12-18 11:12:23
  Svara
 • Tandborstning har alltid varit bland det tråkigaste jag vet. Men med en sån här grym och dessutom supersnygg tandborste kommer det bli ett rent nöje att borsta tänderna rena på kvällskvisten. Jag studerar och har inte råd att lägga pengarna på tandborsten men eftersom tänderna ska vara med oss hela livet vill jag ju såklart ta hand om dem på bästa sätt. Jag vill att min tandläkare också ska säga ”åh vad fina dina tänder är, inte en enda skråma” nästa gång jag kommer, då hade jag känt mig nöjd och stolt. Kramisar

  Matilda 2017-12-18 10:24:37
  Svara
 • Hade jättegärna velat vinna tandborsten så att jag slipper detta uppkrupna och inflammerade tandkött. Och jag luktar ta mig tusan DÖD BÄVER i min mun om morgnarna. Extra härligt när ens kille håller med i den beskrivningen?!(Tjafsade med honom i typ 10 min efter det pga vill att han ska säga: NÄÄ ÄLSKLING DU LUKTAR FANTASTISKT hehe jaja ärlighet är väl visserligen bra)

  Puss Kram

  Nathalie 2017-12-18 09:45:12
  Svara
 • Jag känner att det är dags stt lyfta Min tandborstningen. Jag är nyss fyllda 18 år och vill verkligen förebygga mina tänder mot massa skit. Eftersom det är svindyrt med tandläkare när MSN blir äldre så är det bra att göra något åt det redan nu.
  Kramis

  Ida furuskär 2017-12-18 09:42:40
  Svara
 • WOW! Jag skulle bli överlycklig om jag vann en sån här tandborste! Varför?

  Jo, då jag har tandställning på både över- och underkäken är det här med tandvård en helt ny värld för mig. Hur mycket jag än borstar, tandtrådar och munsköljer känns det där med känslan av rena och fräscha tänder en aningens långt bort. Alla ni som haft tandställning fattar vad jag menar!

  Skulle bli fantastiskt glad om jag vann en sån här tandborste för att se hur den kan hjälpa och göra underverk för mig!

  För ni vet vad man säger;

  För att en liten tand ska bli lycklig, bör man vårda den som en söt liten kyckling.

  Man ska tänka på att inte borsta snabbt och vara hård, bara ge kärlek och vård.

  Så om jag denna tandborste vinner, kommer jag alltid mina tänder kärlek ge oavsett om jag känner att jag inte hinner!

  Ronja 2017-12-18 08:55:33
  Svara
 • Hallihallå!
  Skulle väldigt gärna vilja vinna en oral:B eltandborste då jag har väldiga problem att komma åt med vanlig tandborste samtidigt som mitt tandkött blir inflammerat för jämnan. Min tandläkare säger jämt att jag skulle behöva införskaffa mig en eltandborste men seriöst, pengarna stoppar mig. En bra eltandborste är rena bankrånet. Har precis tagit mig ur en överjävlig destruktiv relation och skulle verkligen behöva något uppiggande som bara är för mig. Om nu en eltandborste kan vara uppiggande, haha. Jag skulle iallafall bli väldigt glad av att se den stå i mitt badrum och skulle säkert sluta dra mig för att borsta tänderna (det gör så förbaskat ont i tandköttet).

  Kram kram kram!

  Jenni 2017-12-18 01:20:26
  Svara
 • Hej Henrietta!
  Jag har precis samma problem med tandköttet som du har haft och har sån ångest över det! Samtidigt blir jag så himla uttråkad när jag försökt förbättra det genom att använda plackers osv så mina problem blir aldrig bättre. Därför har jag verkligen varit spänd på att se ditt resultat efter att du använt Oral B:s produkter! Helt AMAZING resultat ju! Det vore ju DRÖMMEN om jag äntligen kunde få ett sånt resultat med hjälp av den här super-eltandborsten! Dessutom skulle den vara helt perfekt i mitt badrum, den ser ju riktigt snygg ut! Om jag har den blir jag garanterat inte uttråkad längre när jag borstar och då skulle jag äntligen kunna få ett slut på mina tandköttsproblem. Jag skulle bli överlycklig om jag vann just den här tävlingen!!
  Puss & kram!

  Caroline 2017-12-18 00:57:23
  Svara
 • Åh!!!!

  Jag vill vinna tandborsten för att jag PÅ RIKTIGT blev avis på dig första gången du visade den på vloggen. Avis!!! För en tandborste!!! Blöder och har rejäla problem jag också, och tandis säger att jag, 25 år, är i riskzonen att få tandlossning (??!!!). Jag vill ju fortsätta hångla friskt och fräscht med min kille i iaf 60 år till…

  Hanna O. 2017-12-18 00:52:35
  Svara
 • Alltså wow, fantastiskt att du har fått så bra resultat! Jag har tänkt köpa en eltanborte i flera år men i sista stund fått panik över vilken jag ska välja. Hur mycket mer får man för en eller två hundralappar till? Ska jag köpa den snyggaste och är den bäst? Av dina resultat verkar den definitivt vara det. Men främsta orsaken till att jag efterlängtar en eltanborste är mina svårgiheter att borsta tänderna. Många mornar har jag sett min fukost försvinna ner i handfatet, jag har försökt att motverka detta genom att byta tanborstar och har nu övergott till barntanborstar. Vanliga tandborstar funkar inte för mig. Jag har tagit i mot utskällning efter utskällning från tandläkaren för att jag helt enkelt inte kan borsta på morgonen och det ända tipset jag har fått är… använd eltanborste! Jag vet att munhälsa är så viktigt, för hallå tänderna ska ju hålla hela livet. Det skulle vara en dröm att få vinna den snyggaste tanborsten, få chansen att få uppnå dina underbara resultat och äntligen kunna borsta tänderna på riktigt! <3

  Vendela 2017-12-18 00:51:15
  Svara
 • Jag skulle bli gladast i världen om jag vann denna tandborste eftersom då skulle jag ha en riktigt fin julklapp till min bästa vän som har legat hemma i flera veckor med körtelfeber. Eftersom hon blev smittad genom att hångla med en kille under en utekväll så skulle jag vilja kompensera hennes misslyckande kväll med denna fina eltandborste då han HADE EN HEMSK ANDEDRÄKT! Det skulle bli den perfekta gåvan som plåster på såren (med dessutom lite glimten i ögat)!! Håller alla tummar och tår att jag ska vinna. PS! Älskar dig och din blogg.

  Frida 2017-12-18 00:30:49
  Svara
 • Friskt tandkött och rena tänder, känns viktigare än fina händer.
  En genius rose gold,
  mitt household,
  Skulle förgylla
  Och inte min hjärna förbrylla.
  Med appens hjälp
  Så blir jag inte stjälpt.
  Oral B,
  Is ment for me ?

  Errika 2017-12-17 22:36:24
  Svara
 • Hej bästa Henrietta!! Jag tycker att jag ska vinna tandborsten för jag är en äcklig snusare som vid nyår ska lägga av, VAD hade varit bättre än att kicka igång dett med en ny tandborste. Har dessutom aldrig ägt en eltandborste vilket sannerligen talar för sig själv. Detta hade varit en fantastisk pushning i rätt riktning och dessutom en trevlig överraskning såhär till jul ? Take care puss å kram

  Alice 2017-12-17 22:13:52
  Svara
 • Alltså är det något i mitt liv som senaste tiden fått alldeles för lite kärlek är det mina tänder. Tandborstning är det ABSOLUT tråkigaste jag vet. Ställer mig hellre och diskar en timme eller bäddar om sängen till perfektion. Inte alls bra jag vet. Speciellt INTE om man dessutom är en riktig godisgris och nu till julen kommer frossa i ALLT sött. Jag skulle verkligen behöva lite sällskap till tandborstningen – appen kan bli min räddning! Tänk att få längta lite till att borsta tänderna, få lite hjälp från min låtsaskompis appen, och få veta om jag borstar för hårt. Skulle bli som en liten tävling nästan… ”hur fina tänder kan man få på en månad?!” Klara, färdiga, kör! …. sa jag att jag tävlat i gokart i 12 år? (kommer lätt vinna det racet mot er tänder.. ha!)

  Charlotte 2017-12-17 22:10:11
  Svara
 • Min underbara lillebror som just nu genomgår ett av livets hårda perioder förtjänar verkligen en extra julklapp under granen. En julklapp från en storasyster som vill ge sin bror det allra bästa i en tid där han själv inte kan unna sig något.

  S 2017-12-17 22:09:27
  Svara
 • Kul när det är tävlingar med saker en verkligen behöver! Jag vill gärna vinna då jag är en otålig tandborstare samt alltid borstar för hårt, skulle därför vara perfekt att ha en eltandborste som säger exakt hur jag ska och inte ska göra ?

  Sofia 2017-12-17 21:56:35
  Svara
 • Jag har skrivit ett rim, simsalabim

  Kan karies på något sätt botas med automatik, svar ja, förutsatt att du valt att använda denna pjäs oralt. Du står där med en manuell tandborste, Ilsken som ett bi, den tiden är nu förbi, med el men utan sladdar kan jag nu ta hand om mina gaddar. Med Oral B Genius Rose Gold blir tandborstningen genast mycket kul, några borst hit och några borst dit, nu blir munnen ren och vit!

  Tack Henrietta för att du är en sådan skön tjej, jag diggar verkligen dig! Tack och hej leverpastej!

  Jennie Bjärkby 2017-12-17 21:44:44
  Svara
 • Nejmen kort och gott, har man inte vågat sig till tandläkaren de senaste åren och nyss fyllt 25 är det en perfekt kombinerad födelsedags- och julpresent att kunna borsta tänderna med något vettigt innan man vågar sig iväg till en tandläkare. Med förhoppning att besöket efter det ska INTE bli ett dyrt sådant! Sen att man kan hålla koll via en app, eh ja tack! Vem älskar inte de?

  Amy 2017-12-17 21:43:48
  Svara
 • Min blå oral B tandborste är på villovägar och har flyttat två dörrar bort till vårat lilla badrum. Mannen som fick höra av tandläkaren att eltandborste var ett måste tog beslag på min. De var min sambo. Nu sitter jag och hoppas på att inte tandtrollen kommer att knackar på utan istället denna tandborste få. Tandborste låter helt magisk!

  Theresia Gutenmark 2017-12-17 21:27:22
  Svara
 • Som den lite allt för stressade student jag är, så är det inte sällan jag prioriterar bort mina morgonrutiner. Att borsta tänderna ser jag (och min omgivning) dock som ett nödvändigt måste, men det gör jag i all hast när jag är påväg ut genom dörren. Mina tänder har helt klart fått lida av detta, då jag inte på långa vägar kompenserar för allt mitt kaffedrickande under de långa tentaperioderna. Denna fantastiska eltandborste tror jag dock kan vara vändpunkten för mina tänder! Jag är otroligt fascinerad av tekniken, och jag tror att det är precis vad jag behöver för att enklare prioritera rätt i min vardag – jag måste få tandborstning att gå från ett nödvändigt måste till något riktigt kul!

  Rebecca Gustavsson 2017-12-17 21:27:05
  Svara
 • slutade snusa i somras och då hade jag snusat i ungefär 10år. Slutade tvärt pga blödande tandkött och små sår i munnen. Jag är verkligen i behov av en snäll och effektiv tandborste , så denna tandborste är verkligen goals ?

  Andrea Aarås 2017-12-17 20:53:48
  Svara
 • Med en mormor som, under större delen av sitt liv och mer eller mindre hela mitt liv, har haft och har fruktansvärda tandproblem är ens stora mardröm att detta ska gå i arv till barnbarnen – i.e. lilla mig! Som du skriver är kostnaderna för dessa tandhistorier fruktansvärda, och inte bara det utan hinderna som ställs i vardagen är fruktansvärda likaså. Med en så fantastisk skapelse som Oral-B Genius Rose Gold skulle det bli så mycket roligare att borsta tänderna och vårda dem med den kärlek de förtjänar, och på så sätt kan jag göra allt för att förebygga eventuella tandproblem.

  Emy Wennerberg Kristoffersson 2017-12-17 20:21:41 https://www.instagram.com/wennnerbergskan/
  Svara
 • Min mamma har lite problem med tandköttet, så det skulle varit en perfekt julklapp till henne. Och så skulle hon blivit superglad. För hon har prata om den tandborsten, och tänkte köpa den men hon gjorde aldrig det. Så då vill ju jag ge henne den❤️

  Ida Börjesson 2017-12-17 18:20:41
  Svara
 • Vilken drömmig tandborste!!!
  Mitt liv är riktigt bra och jag är SÅ tacksam för mina nära och kära och det underbara liv jag lever??? Önskar vinna denna tandborste för att den kommer sätta den sista guldkanten på tillvaron???

  Tack för en grym blogg??

  Anna 2017-12-17 18:10:45
  Svara
 • Jag skulle bli jätteglad om jag vann denna tandborste då jag nu har en som lagt av . Jag måste vara så noggrann med min munhygien då jag dagligen äter mycket smärtstillande och av det blir man muntorr. Det är skit för tänderna.
  Var inne och tänkte köpa mej denna men priset är inte på min nivå tyvärr. <3

  Åsa Virtanen 2017-12-17 17:30:45
  Svara
 • Jag skulle hemskt gärna vinna en eltandborste då mitt förhållande till tandborstning verkligen behöver hettas upp.. tycker att det är urtrist att borsta manuellt och är halvtaskig på att prioritera tandvård.. Vore super att ha en tandborste som hjälper en på traven! Dessutom kan jag ju kolla på dina YouTube-videor samtidigt med hjälp av det finurliga stödet, win-win helt enkelt!! <3

  Elin 2017-12-17 17:09:03
  Svara
 • Jag känner att det här är en tävling för mig. Min mormor och morfar är gamla tandläkare och kör allltid en koll när man kommer och hälsar på. Jag briljerar alltid med att tänderna är vita, men får alltid bakläxa för att jag borstar för hårt. Jag hade velat kunna skryta med ett snyggt tandkött nästa gång jag träffar dem. Livet går ju ut på att ha snyggaste tandköttet i släkten.

  (Såg att jag råkade skicka min kommentar som svar på någonannans kommentar, blev nog lite ivrig.)

  Johanna 2017-12-17 16:33:24
  Svara
 • Jag vill vinna en tandborste för att jag också har problem med tandköttet till o från men aldrig velat lägga så mycket pengar på en eltandborste vilket egentligen är dumt. Men min ekonomi som student påverkar för mycket så därför ser jag detta som en utmärkt chans att få en super bra eltandborste ”gratis”. Jag älskar din blogg och vloggar och hoppas du håller med det resten av ditt liv! Kram Maja

  Maja G 2017-12-17 16:16:24
  Svara
 • Jag har, precis som dig, ständigt varit en stor skeptiker till allt vad eltandborstar heter. Skulle inte säga att jag blivit övertygad MEN skulle väldigt gärna vilja bli! Håller tummarna för att jag vinner och framförallt för att jag blir lika frälst som dig, vem vill liksom inte ha en exemplarisk tandrad?!

  PUSS!

  Angelica Rosenlund 2017-12-17 15:43:24
  Svara
 • Jag önskar att jag precis som dig kan få komma tillbaka från tandsköterskan med mycket väl godkänt i betyg.
  Tyvärr (!) är det oftast tandborstningen som blir bortprioriterad. Det är ”viktigare” att håret ligger snyggt än att man har borstat alla tänder ordentligt. Lite gnugg på framtänderna för att få bort kaffefläckarna och några skrap på tungan för att andedräkten ska vara acceptabel.
  Fy skäms på mig helt enkelt. Jag är bara 21år, mina tänder ska vara med i mååånga år till.
  Jag skulle helt enkelt vilja vinna en tandborste så att jag kan få svart på vitt på hur jag sköter mina tänder samt få lite motivation.
  Kan tandborstning bli kul tro? Det ser ut som det iallafall. Kram!

  Ellen 2017-12-17 15:39:05
  Svara
  • Svar på Ellens kommentar.

   Jag känner att det här är en tävling för mig. Min mormor och morfar är gamla tandläkare och kör allltid en koll när man kommer och hälsar på. Jag briljerar alltid med att tänderna är vita, men får alltid bakläxa för att jag borstar för hårt. Jag hade velat kunna skryta med ett snyggt tandkött nästa gång jag träffar dem. Livet går ju ut på att ha snyggaste tandköttet i släkten.

   Johanna 2017-12-17 16:30:29
   Svara
 • Hej!

  Jag vill så gärna vinna för jag har aldrig någonsin prioriterat mina tänder. lider utav en extrem tandläkarfobi och går sällan dit. Vilket jag borde göra, fyller 25 nästa år och har alla mina mjölktänder kvar, helt sant haha! jag har någon slags ”sjukdom” som gör att jag inte har några tandanlag, vilket resulterar att jag aldrig har tappat någon tand! så jag skulle gärna vilja bli bättre på att sköta om de jag har, vill verkligen kunna ha dem hela livet ut, vilket man kan om man sköter dem ordentligt!!

  så detta hade ju varit en extremt härlig grej att vinna!!

  diggar dig och dina sociala medier grymt mycket!!
  puss

  Emma 2017-12-17 15:23:31
  Svara
 • Borsta tänderna har jag aldrig varit bra på.
  Hål har jag fått både ett och två
  Denna kan kanske få mig att tycka det är kul
  Hade behövt något sånt denna jul
  Tandsten är ju en av mina nära vänner
  Och vilka ilningar mina tänder känner
  Med Oral B kan jag slippa detta!
  Och min tandläkarångest lätta.
  Så därför önskar jag mig denna som årets klapp
  Tänk om jag alla tandproblem slapp?!

  KRAM

  Frida 2017-12-17 15:09:44
  Svara
 • Hejsan fina Henrietta

  Jag skulle bli så glad om jag vann denna fina tandborste som en liten julklapp till mig själv. För 10 år sen fick jag en sjukdom som påverkade mina tänder och mitt tandkött. Och det är fortfarande inflammerat och gör ont vid vissa tillfällen. Så jag kände verkligen igen mig när du berättade att du hade problem. Men om du har kunnat få ett sådant fint leende och tandkött efter bara 4 veckor så skulle jag bli jätte glad om jag vann Oral-B s Rose Gold lyxtandborste, så man kan få ett finare leende och ett finare tandkött in på det nya året.

  Julia Söderberg 2017-12-17 14:18:35
  Svara
 • Med nya starka mediciner som kommer påverka mina tänder och min emalj, behöver jag något som motarbetar detta. Vill fortsätta att alltid ha ett leende på läpparna – och våga ha det.

  Sanne 2017-12-17 13:30:56
  Svara
 • Hej fina du! Har följt din tandhistoria både på bloggen och youtube och har blivit så inspirerad! Känner verkligen igen mig i många av dina problem, har själv problem att få motivation att gå upp ur sängen när man ligger där så skönt och faktiskt gå upp o ställa sig med sin 10 kr tandborste från ica. Jag menar hur tråkigt låter det inte? Men jag tror precis som i ditt fall att det skulle göra underverk med en ny fin eltandborste i Rose gold, wow vad lyxigt. KRAM på dig<3

  Amanda 2017-12-17 12:55:26
  Svara
 • För att jag har en vana av att strunta i att borsta tänderna för att det är så otroligt tråkigt (inte bra!!) måste sluta fusk-borsta och med denna skulle det till och med bli roligt:)

  Ebba 2017-12-17 12:35:23
  Svara
 • Då jag lider av samma ”problem” som du när vi båda är inredningsjunkies som gärna inte låter mindre snygga attiraljer stå framme så hade det varit fab att få vinna denna så att tandborsten faktiskt stolt kan få lämnas på handfatet!

  Andrea Nilsson 2017-12-17 11:57:25
  Svara
 • Det är sett ur ett framtidsperspektiv
  Som jag önskar vinna en tandborste både snygg och effektiv

  Med Oral-B kan jag mina gamla rutiner ersätta
  Och få lika fina resultat som Henrietta

  En tandgnisslande person som jag
  Önskar nu skänka mina tänder stort välbehag

  För när jag ser tillbaka har det inte alltid varit lätt
  att efter en manuell rengöring le brett

  Så nu när vi snart till 2018 övergår
  Önskar jag kunna le mig igenom hela nästa år

  Isabelle 2017-12-17 11:13:01
  Svara
 • Efter detta samarbete har jag insett att jag min tandhygienen misskött
  Precis som du har jag misshandlat både tänder och tandkött
  P.g.aa dåligt tålamod borstar jag bara snabbt ett varv
  Uppenbarligen betyder det mycket slarv
  Att vinna en Oral-Bs Genius Rose Gold vore ett fantastiskt pris
  Den verkar vara eltandborstarnas tryffelgris
  Jag är riktigt imponerad av att den används med en app
  Jag skulle bli överlycklig om jag fick den i julklapp
  Att en också kan ladda mobilen är ju helt fantastiskt
  Då kan jag titta på dina vloggar samtidigt som jag borstar entusiastiskt

  Ebba 2017-12-17 00:07:54
  Svara
 • Blir supermotiverad av det här inlägget och vill sluta fuskborsta och ha tänder som håller resten av livet!! Vore en toppenjulklapp att vinna en snyggborste! <3

  Therese Cederqvist 2017-12-16 19:12:30
  Svara
 • Jag skulle bli jätteglad om jag vann en eltandborste från Oral-B. Är lärare och inbillar mig att jag då slipper lukta gammalt kaffe ur munnen när jag pratar med mina elever. Hoppas på tur 🙂

  Majsan 2017-12-16 18:37:35
  Svara
 • Hej fina du! Så. Nu sitter jag här igen, en lördags eftermiddag och kan inte äta fast föda förrän imorn när jag varit på tandvårdens akutmottagning pga en tand som delat sig i tre delar. Har efter en höst med massa tandbekymmer insett att jag behöver bli bättre på att sköta mina tänder. Har blivit nitisk när det kommer till tandtråd och munskölj men känner nu efter att ha följt din ”tand-resa” att det är dags att investera i en eltandborste. Jag spenderar ju lite för mkt pengar på min hudvård så varför inte på mina tänder. Hade blivit superglad om jag vann en snygging som Oral-Bs Genius Rose Gold, vore bästa julklappen! Kram ❤️

  Jojonnan 2017-12-16 17:28:01
  Svara
 • Jag skulle så gärna vilja vinna då jag precis som du tidigare kört en vanlig tandborste och tänkt att en eltandborste känns onödigt. Nu börjar tänderna må sämre och jag har insett att jag vill ta hand om dom ännu bättre, då tänderna faktiskt är det man ser när man ler, och jag vill aldrig få anledning att sluta le varje dag!!!

  Lina 2017-12-16 17:00:34
  Svara
 • Efter att ha läst ditt omdöme känner jag mig helt övertygad om att jag måste skaffa en eltandborste! Jag har liksom du, borstat för hårt och skulle behöva en guide i hur jag borstar mest skonsamt. Jag blev jättepepp efter att ha läst det här inlägget på att investera i en bra tandborste och faktiskt ta hand om min munhygien, det här är en perfekt start!

  Helena 2017-12-16 15:20:37
  Svara
 • Helt enkelt bara för att jag är världens sämsta på att borsta tänderna, det tar utan att överdriva 4 dagar från att jag börjat använda en ny tandborste till att den är alldeles spretig. Måste verkligen bättra mig och denna tandborste skulle verkligen ge mig en spark i rätt riktning. Hade blivit så glad om jag vann??

  Hanna Johansson 2017-12-16 14:41:21
  Svara
 • Åh! Vilken fantastisk tävling! Jag vill hemskt gärna vinna. Jag har som dig problem med mitt tandkött och skulle bli såååå glad om jag vann en Genius Rosé gold som kunde hjälpa mig med detta! Kram! Du är bäst!

  Stephanie 2017-12-16 13:17:20
  Svara
 • Mitt ex, som jag var tillsammans med i 6 år, är 24 år gammal och har precis blivit tillsammans med en 17-åring. Ja ni förstår ju… Nu är det min tur att verkligen ge mig ut på marknaden och HÅNGLA, och jag behöver alla hjälpmedel jag kan få. Denna ursnygga eltandborste som verkar ge resultat utan dess lika skulle vara en bra start i rätt riktning. Fräscha tänder=Hångel, har jag inte rätt? Hoppas jag blir en av de lyckliga vinnarna!
  PS: Du äger!
  Kram Carolina, 23 år gammal och inte bitter <3

  Carolina 2017-12-16 12:43:12
  Svara
 • Om du säger att den är så bra som den är, med alla fantastiska resultat, så måste man vara med och tävla! Vill få ett riktigt million dollar smile så denna tandborste kan då hjälpa mig med det! ?

  David 2017-12-16 12:34:25
  Svara
 • Åh; för att efter att ha dragit ut 2 tänder, haft 2 olika tandställningar och suttit i tandläkarstolen otaliga gånger pga gnisslande tänder & tänder som gått sönder till följd av detta så känns mina tänder onekligen som ett hopplöst fall. Som grädde på moset är dessutom det värsta och tråkigaste på hela dagen att stå med sin budgettandborste för 15kr på Coop och borsta sina tänder. Denna eltandborste hade kunnat ge min mun ett uppsving (!!!!) och varit den räddning som mina tänder behöver. Har tandläkartid den 15 januari och tänk va skoj att för en gångs skull gå dit och vara lite stolt över mina tänder. Det ni vore något!!!!

  Sigrid 2017-12-16 11:10:02
  Svara
 • Du vet när man går för att kyssa någon och den andra personen tveksamt vänder bort huvudet med ett ansiktsuttryck som skriker ”äckel” rakt ut. Min andedräkt har gjort det igen… Och detta lidande genomgår jag och min flickvän varje dag! Hjälp oss att få ett slut på detta så vi kan fortsätta pussas framför dina fantastiska vloggar!

  Lok 2017-12-16 10:59:35
  Svara
 • Skulle behöva en oral B mästartandborste för att ta tag i mitt viktiga tandliv. Trots vetskapen om hur viktig munhälsan är har jag uteblivit från tandläkarbesök och det är mitt nyårslöfte för 2018 att gå dit. Hade jag fått en oral B Genius hade det hjälpt på traven att ta tag i detta jobbiga och jag kunde iallafall säga att jag börjat använda en fantastisk tandborste! och hoppas att domen blir lite bättre 🙂

  Natalie 2017-12-16 10:19:59
  Svara
 • Åh vilken passande tävling ! Blev uppmanad att byta till eltandborste för bara någon dag sedan men känns som en lite sur kostnad såhär i jultider..
  Hade verkligen blivit så glad om jag vann!! Dessutom hör jag till en av de få som älskar att borsta tänderna haha 🙂

  Ulrika 2017-12-16 10:07:40
  Svara
 • Wow vilken snygg och fantastisk tandborste! ? Denna skulle verkligen förgylla mitt fattiga studentliv! Varje gång jag går till tandläkaren så har jag ett hål trots att jag tycker att jag borstar ordentligt. Jag ska dessutom skaffa tandställning på underkäken och det kostar en del för en fattiglapp som mig. Oral B skulle sätta guldkant i livet och hjälpa mig på resan till ett perfekt smil! Skulle bli så grymt glad över denna julklapp till mig själv ??puss o kram

  Sophie 2017-12-16 09:35:38
  Svara
 • Precis som du skriver prioriterar jag exempelvis hudvård mer än munhälsa. Det känns ju roligare. Sist jag var hos tandläkaren fick jag en heads-up om att jag borstar för hårt och och att tandköttet är nedskavt. Jag får också väldigt ofta tandsten och det känns ju inte så fräscht. När jag läser ditt inlägg så inser jag hur perfekt denna el-tandborste verkar! I need it! Kanske till och med blir roligt att borsta tänderna då, lite som en sport. Håller tummarna för att jag inom kort kan få borsta tändern med Oral-B Genius Rosé Gold 🙂

  Caroline Beckert 2017-12-16 09:11:29
  Svara
 • Jag älskar att le. Mot andra för att få dem glada om så bara för en sekund och för mig själv för att det gör en himla glad om dagarna. Men på senare tid har jag inte prioriterat borstningen och det syns på mina vilket har gjort att jag har blivit mer osäker på mitt leende. Därför skulle jag vilja vinna den tandborste! ”Ett leende förlänger livet” och jag vill leva länge med bra tänder❤️

  Matilda Arvidsson 2017-12-16 08:23:06
  Svara
 • Vaknade nyss 02.11 av en djävulsk tandvärk. Jag gör VAD som helst för att slippa denna fruktansvärda och långvariga smärta. En eltandborste som denna känns som ett solklart steg i rätt riktning för att förbättra min tandhälsa och på sikt slippa tandvärk. Värken är hemsk och något som stör hela min tillvaro just nu. Jag vill inget hellre än att börja ta hand om mina tänder.

  SARA 2017-12-16 02:17:06
  Svara
 • Jag vill vinna denna eltandborste för att just eltandborste är nästan det enda jag önskat mig i julklapp. Sparar till bröllop nästa år och vill ha fina tänder så jag kan le hela dagen och kvällen och natten! <3

  Sara 2017-12-16 01:16:19
  Svara
 • ÅH! Vilken härlig tävling!

  Jag fick en tandborste i julklapp för en herrans massa år sen. En tandborste jag än idag använder! Dels för att..tja..jag tycker den är fin ? men också för att jag tidigare har tänkt att, byta tandborste? Nää den fungerar ju och tänderna blir rena, och visst finns det roligare saker att lägga pengarna på! Men OJ vad jag har tänk om nu! Min tandborste ryker på någon sekund om denna goding skulle bli min! Grym är du!

  Linn 2017-12-16 00:34:07
  Svara
 • Hej! Jag vill vinna en oral b tandborste ja varför? så jag också kan få bättre tandhälsa, ngt man tyvärr inte brukar prioritera men ack så viktigt! Tack för inspo och motivation!! ?

  Sandra 2017-12-15 23:51:33
  Svara
 • Har alltid och kommer nog alltid hata att borsta tänderna, tråkigt, tidskrävande och hatar tandkrämsskum. Men kanske skulle de hjälpa med en så snygg sak till borste, effektiv också! <3

  Linn Wiklund Wandrup 2017-12-15 23:06:59
  Svara
 • Skulle bli SÅ bedrövligt glad om jag vann den där snygga tandborsten. För det första så ÄLSKAR jag roséfärg och har det temat i badrummet – vilket skulle kunna bli snyggt i mitt instagramflöde med en matchande tandborste (haha, samhället 2017 alltså!) men den främsta motiveringen skulle vara att jag precis träffat en kille jag är så förbannat kär i, och vem vill hångla med en oren mun? Finns inget bättre än att pussas efter tandborstning på kvällen. Så mysigt. Dessutom är jag student och CSN räcker tyvärr inte så långt som jag många gånger önskat. Mer kärlek!

  Jossan Fransson 2017-12-15 23:06:14
  Svara
 • Vilken grej, skulle vara en dröm att ha en sån fin tandborste. Tänder är en så känslig grej som man lätt tar för givet, glömmer bort, slarvar med och verkligen inte skämmer bort… så dumt egentligen när de ska hålla hela livet. Har inte råd att köpa en sån fin men skulle verkligen behöva en, vore en så fin julklapp till mig själv.

  Julia 2017-12-15 22:50:39
  Svara
 • Håller alla mina fingrar o tår för att turen ska falla på mig denhär gången! Vore ju rena drömmen att vinna en Oral-Bs genius då jag precis som du inte riktigt lärt mig hur hårt man får borsta än..
  Kram och God jul på dig fina!!!

  Ester 2017-12-15 22:25:32
  Svara
 • Ekonomin som student är knapp,
  Därför skulle jag bli väldigt glad av denna klapp

  Fick jag denna i mina händer,
  Kunde jag få så fina tänder

  Om min önskan av denna borste skulle ske,
  Skulle jag alltid gå runt och le

  Oral-B så himla bra,
  Jag skulle bli så himla gla

  Ha en riktigt fin jul,
  Hoppas du tycker mitt rim var kul!

  ———————
  Tack för underbar blogg med positiv inspiration <33333 puss och kram

  Jennifer H 2017-12-15 22:05:08
  Svara
 • Jag behöver den här tandborsten. Alltså seriöst. Satt i tandläkarstolen för TRE DAGAR SEDAN och fick veta att jag har borstat för hårt, och slitit bort både emalj och tandkött. Ilningarna är inte nådiga. Har stått och stirrat på tandborsthyllan på ICA men det finns för många val. Alla rekommenderas av tandläkare, och alla kostar mer än en lärare som jag, har råd med. Så: Rädda min mun Henrietta!

  Kram och ilningar

  Julia 2017-12-15 21:59:35
  Svara
 • Jag skulle bli super glad om jag vann denna mega fina eltandborste. Då jag just nu står och borstar med min slitna, ”söndertryckta”, trötta vanliga tandborste. Då blir det också väldigt tråkigt att borsta tänderna och därför slutar det med att jag står och trycker finnar och pormaskar istället.. och tänderna blir glömda hehe…. Men med denna skulle det bli mycket roligare att borsta gadarna och förhoppningsvis blir dem vita och fräsha och man kan bjuda på ett leende mest hela dagarna!

  Maria 2017-12-15 21:59:01
  Svara
 • Är världens slarvigaste och lataste när jag borstar tänderna. En oral B skulle garanterat hjälpa mig med bättre tandhygien??

  Anna Fredrika 2017-12-15 21:51:16
  Svara
 • Tandborsten skulle både förgylla mitt tråkiga badrum och mitt morgonhumör!! Har även 4st visdomständer som varit påväg och ”plågat” mig till och från i 2 år. Misstänker starkt att tandvärk går över snabbare med en BRA och FIN tandborste i ROSÉ ⭐️✨

  Sofie 2017-12-15 21:07:36
  Svara
 • Jag har ovanan att borsta alldeles för hårt så mitt tandkött börjar ofta blöda, så jag behöver verkligen lära mig att borsta rätt. Sedan jag blev vuxen och folktandvården slutade kalla mig har jag dessutom ignorerat att gå till tandläkaren så jag behöver en spark i baken, vilket jag definitivt tror att den tandborsten skulle vara!

  Hannah 2017-12-15 20:51:24 http://hannahpanna.blogspot.com
  Svara
 • Min mamma brukar säga ”om man går fort och ler mycket så märker ingen att man är ful”. Nu råkar min mamma va den finaste jag vet och jag vill ge henne den här i julklapp. Själv ler jag mest hela tiden!

  Iza 2017-12-15 20:08:18
  Svara
 • Jag behöver helt enkelt tandborsten för att kunna ge den vidare i julklapp till min fina mamma. Inte helt lätt alltid att vara ensamstående och ta hand om två barn (jag har flyttat ut) men mina syskon är kvar. Trots detta får vi fina julklappar och presenter jämt och roligt nog varsin eltandborste medans hon kör på med en vanlig. Dags att få unna henne detta också! <3

  Emma 2017-12-15 19:44:58
  Svara
 • Ett fint leende nu till jul skulle vara så jäkla kul
  Resten av åren och livet likaså, så fina tänder skulle denna gåva definitivt hjälpa mig få
  Att den även är i rosé, får mig att ytterligare skina och le!
  Så snälla låt mig vinna, du har ett stort tack och en kram att vinna!

  Kram!
  Maria

  Maria 2017-12-15 19:25:57
  Svara
 • Åh älskar också det vackra i livet. Och ett fint leende. Du vet i början när man är sådär nervös när man träffar en kille man vill spendera tid med och bygga något på. Så man går och småler, skrattar ihjäl sig ihop och äter goda middagar. Men så har man något mellan tänderna efter middagen när man skrattar ihjäl sig ihop, och han ser allt, för han är tandhygienist. Jag behöver de vackraste tänderna i stan Henrietta, för att denna kärlek ska hålla livet ut. Please help me.

  G 2017-12-15 18:44:53
  Svara
 • HEEJ!! Så himla bra tävling!!! Efter att du skrev det första inlägget kom jag på mig själv att jag precis som du borstar för hårt och har ömt tandkött. Aldrig reflekterat över detta innan! Skulle vara peeeerfekt att vinna en tandborste som hjälper mig med detta ? kram

  Linn 2017-12-15 18:14:33
  Svara
 • Kära tomten (och Henrietta och Oral B),

  Efter att tandläkaren ryckt ut cirka 14 av mina tänder
  Är det inte längre dit jag gärna mig vänder
  När kallelserna dit ”försvinner” alldeles för lätt
  Skulle en tandläkare i borstformat göra min tandrutin mer komplett
  Jag har dessutom börjat sno min sambos till hans stora förtret
  Men att borsta med eltandborste vill jag ju inte gå bet
  Nu börjar batteriet ladda ur lagom tills dess att jag är klar
  Varpå min sambo suckar och kanske snart drar
  Därför önskar jag, med förhoppningen att det för evigt ska vara vi
  Att tomten i år kommer med en hård klapp ifrån bästa Oral-B

  Och om man skulle ta och rimma med tre slutrader så skulle jag vilja säga ”att tomten i så fall vore ett GENI(ius)” (Hehe…)

  Hanna 2017-12-15 17:50:41
  Svara
 • Skulle bli såååå glad om jag vann en eltandborste då jag tyvärr är en slarvis me mina tänder. Nu när jag är sjukskriven med havandeskapsförgiftning och bara är hemma på dagarna blir det tyvärr inte bättre med tandborstandet. Tyvärr är tandköttet och tänderna även mer utsatta när man är gravid (svindålig kombo!). Kommer inte heller ha råd med en såndär superfin tandborste när jag är föräldraledig så skulle vara en härligt lyxig julklapp.

  Puss & kram

  Patricia 2017-12-15 17:38:42
  Svara
 • Hej Henrietta!

  Jag har tandläkarskräck sen tidig ålder då jag som liten hade fel på salivet vilket resulterade i hål i tänderna och flera utdragna tänder. Idag har jag intet(24år) längre det problemet. Men drar mig än idag för att gå till tandläkaren pga av att det sitter i sen barndomen en tandborste som denna kanske skulle göra det lite lättare att gå till tandläkaren om den är så bra som du säger 🙂 kram och god jul!

  Angelica 2017-12-15 16:15:21
  Svara
 • jag hade blivit såå glad för att vinna denna tandborste som en julklapp till mig själv då det i år blir en jul utan klappar för min del. Bor för långt bort från min familj vilket gör att det blir en jul i ”all by my self” anda, och då behöver man bli bortskämd på nått sett 🙂

  Sofie 2017-12-15 16:05:18
  Svara
 • Jag har egentligen ingen tandläkarskräck och går på mina besök, men får alltid kritik för att jag borstar för slarvigt och har tandsten, varpå jag tänker ”men det gör jag ju inte alls! Jag borstar i två minuter, som man ska”. Jag tror helt enkelt inte att jag vet hur man ska borsta, trots mina 24 år. Därför behöver jag en stor hjälp på traven för att råda bot på detta. En eltandborste har jag tänk att köpa i flera år men, ja, som student tenderar man att prioritera det som faktiskt SYNS, som du skrev. Jag tänker också att livet blir lite mer glamouröst, och det känner jag att jag behöver just nu.

  Hälsningar från en person som fortfarande sitter i soffan med morgonrock med en kursbok i handen.

  Anna 2017-12-15 16:03:42
  Svara
 • Efter att ha haft tandställning de allra tuffaste tonårsåren (vi pratar halva högstadiet och även halva gymnasieumet) har jag ärligt talat varit SÅ trött på att ta hand om mina tänder ordentligt, vilket är så dumt efter alla otaliga timmar jag lagt ner hos tandläkaren för att få mitt Hollywoodsmile. Något som jag dock tragglar med varenda eviga dag är min bettskena, vilket inte är det sexigaste komplementet till min kvällsrutin…

  Att tillägga är att jag som student tyvärr inte prioriterar dyrare grejer med kvalité utan köper kvantitet som billiga tandborstar på Coop och dåliga ansiktskrämer fastän man innerst inne vet att man borde prioritera sådana saker istället för en utekväll…

  Därför skulle denna (som det verkar) superborste göra det mycket roligare att faktiskt ta hand om mina tänder och investera tid i dem som dem förtjänar!! Och som något fint att unna mig själv med!

  Puss och kram

  Sara 2017-12-15 16:00:23
  Svara
 • Hej!
  Jag skulle jätte jätte jättegärna vinna då jag har velat köpa en eltandborste huuur länge som helst, men det är, som du säger, inget man prioriterar… speciellt inte som student!

  Dessutom tror jag att appen + tandborsten kommer göra det roligt att borsta tänderna, och jag som inte har besökt tandläkaren på 4 år kan verkligen behöva en eltandborste hehe! (Och skärpa mig med tandläkarbesök)

  Trevlig helg!

  Johanna 2017-12-15 15:54:29
  Svara
 • när man under sina ungdomsår fick stå ut med tandställning känns det lite bortkastat nu när man slarvar med tandborstningen på de egentligen fina tänderna. En superfin och lyxig tandborste skulle göra det hela mycket roligare ?

  Jennifer 2017-12-15 15:36:52
  Svara
 • Jag behöver den faktiskt inte lika mycket som min kille! Han har tio amalgamfyllda hål (lagade i hans uppväxtland i Östeuropa). Nu när han börjat jobba har han äntligen råd att byta ut amalgamfyllningarna mot guldkronor. Vill uppmuntra honom genom att ge honom en fin tandborste!

  Tilde 2017-12-15 15:16:03
  Svara
 • Så snyggt fodral till!

  Josefine 2017-12-15 15:06:47 http://scandicave.se/
  Svara
 • Vilken tävling! Efter att ha skjutit upp tandläkarbesöket i drygt fyra år så känner jag att denna vinst vore en bra motivation för att ta tag i mina tänder igen. Har tidigare haft tandställning och varit van vid tandläkare, men har nu utvecklat någon form av skräck och vågar inte boka tid.. 🙂

  Josephine 2017-12-15 14:52:43
  Svara
Henrietta Fromholtzs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!