LINKAN? FOTA?

Ny vecka, nya tag OCH SNART JUL! Pågrund av dyra tågresor runt jul väljer jag att åka hemåt redan i morgon och jobba från mammsen och pappsens kontor resten av veckan. Superlyxigt att ha en förstående arbetsplats och att jag själv är grym på att jobba från var som helst egentligen.

Bild: Caroline Rosencrantz

Men på tal om att jag är på G hem – Jag vet att det finns några av er som bor i Linköping som tidigare har hört av sig och visat intresse för att plåta lite härliga bilder under någon timma. Om någon av er läser – Jag är på! Maila mig! Puss och Kram!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • Tycker så mycket om din stil Henrietta! Den är i tiden, retro och modig samtidigt. Du verkar vara en väldigt rolig person också! God jul! KRAM

    Lina 2017-12-18 21:17:30
    Svara
  • Mejlat! Haha

    Elina 2017-12-18 19:54:07
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!