vlogg: SNUSKIG VANA & SKRÄMMER SKITEN UR JOHAN.

I veckans video får ni följa med mig och Johan från kväll till kväll – ett helt dygn alltså. Det absolut bästa i veckans vlogg är när jag skrämmer Johan så ordentligt att han nästan kissar på sig och blir så sur att jag blir orolig. Haha! Jag blev nästan rädd för honom. Och så bjuder jag på en riktigt snuskig och ful vana jag har.

Hoppas ni gillar! Nu ska jag packa väskan till Linköping. 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
 • Bästa vloggen!! Älskar dig!!!

  Anna 2017-12-20 22:59:06
  Svara
 • Du är ju för härlig! Alltid lika roligt att kolla på dina vloggar. Kram!

  Malin 2017-12-19 16:09:09 http://malinfred.se
  Svara
 • En klasskompis tipsade mig om dig för några månader sen, Älskar dig redan, du är så härlig! En fråga, vi är ett gäng som bryr oss mycket om feminism Förespråkar free the nipple och allas rättigheter. Hur ser du på det? Förstår att det är jobbigare när man är en offentlig person.. men det är personer som du, förebilder som kan ändra allt. Du borde vara med oss, speciellt när du har din egen blogg och inte blir censurerad av insta, du är en kvinna som kan förändra världen med oss. Hursomhelst är du fantastisk! Kul att följa med på dina äventyr ! Kärlek ?

  Sara 2017-12-19 05:40:23
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!