Drömmar med Smörrebröd.

Här kommer 5 ynka med härliga bilder från helgen. Jag stoppade ned kameran i fickan och det var skönt. 

I fredags bjöds det på avslutningsfika på Absolut Company (tror det är lättare att greppa än Pernod Ricard?) för att tacka av Mackan som gjorde sin sista dag…. Så tråkigt att den glade jäkeln går! Markus är specialist på innovation och jobbar främst med connected / smart packaging, vilket är så sjukt spännande. Så jag tänker att vi en dag måste få jobba ihop igen!

I lördags ringde Elli och sa ”Skit i julklapparna och stan! Let’s go Strandvägen 1!”. Jag var inte direkt svår att övertala. Där satt vi i timmar och betade igenom allt från bekymmer till drömmar. Förlängde sedan samtalen med en timma på Grodan.

Efter det ringde jag Johan som hängde med mina gamla bästa killkompisar (det är så härligt att Johan går mer än bra ihop med Linkan-gänget!). De satt och hade det trevligt på Mikkeller, så jag och Elli trippade vidare för att få nya infallsvinklar i våra samtal.

Och på plats var det svårt att inte bli sugen på att smaka deras Smörrebröd som killarna sålde in som om de själva hade tillverkat dem. Framför er: En med biff, äggula, hackad lök och löjrom och den andra med ägg, svart rom, majonäs och gräslök.

Efter några timmar här vandrade jag hem för att klippa klart veckans vlogg.

I söndags kände vi att det var på tiden för en promenad och ett långt samtal utan digitala hinder, så så blev det. Här har vi mig nära en köldskada, men glad ändå.

NU: LINKÖPING

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!