MISS BÚI

Igår fick jag, mamma och syrran Alex en mysig kväll hemma helt för oss själva. Tjejmys de luxe! Till middag blev det mat från ett rätt så nytt Vietnamesiskt ställe här i stan som heter Miss Bui – Ni som bor i Linköping vet säkert.

Så otroligt gott och fräscht för att vara asiatisk snabbmat. Inte dränkt i olja lixom. Tjejen som äger stället berättade att de knappt steker sin mat i olja utan har hittat en ny matlagningsteknik som inte kräver den mängden som andra restauranger använder. Hon ser det som onödigt och poängterade att deras teknik inte försämrade någon smak. Fantastiskt! (Jag är inte emot olja, men gillar att alla typer av restauranger besitter en kunskap om vad som är nödvändigt för kroppen och inte)

Vet ni vad ni ska få haka med på i morgon på min InstaStory? En tennismatch mot syrran. Jag har ju tävlat för Östergötland och legat i Sverigetoppen….. för ”några” år sedan. Så det ska bli mycket spännande att se hur jävla dålig jag blivit sedan jag flyttade upp till Stockholm.

PUSS. 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!