Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

MISS BÚI

Igår fick jag, mamma och syrran Alex en mysig kväll hemma helt för oss själva. Tjejmys de luxe! Till middag blev det mat från ett rätt så nytt Vietnamesiskt ställe här i stan som heter Miss Bui – Ni som bor i Linköping vet säkert.

Så otroligt gott och fräscht för att vara asiatisk snabbmat. Inte dränkt i olja lixom. Tjejen som äger stället berättade att de knappt steker sin mat i olja utan har hittat en ny matlagningsteknik som inte kräver den mängden som andra restauranger använder. Hon ser det som onödigt och poängterade att deras teknik inte försämrade någon smak. Fantastiskt! (Jag är inte emot olja, men gillar att alla typer av restauranger besitter en kunskap om vad som är nödvändigt för kroppen och inte)

Vet ni vad ni ska få haka med på i morgon på min InstaStory? En tennismatch mot syrran. Jag har ju tävlat för Östergötland och legat i Sverigetoppen….. för ”några” år sedan. Så det ska bli mycket spännande att se hur jävla dålig jag blivit sedan jag flyttade upp till Stockholm.

PUSS. 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
Henrietta Fromholtzs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Cassandra Lundgren
Mode
Paulina Forsberg
Home
34 kvadrat
Home
Jannike Ebbing
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Sara Che
Lifestyle
Sophia Anderberg
Hälsa
Joanna Swica
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Evelina Andersson
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Mitra Javadi
Lifestyle
Cassandra Klatzkow
Lifestyle
Fanna Ndow Norrby
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Imane Asry