Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Mitt print i senaste Femina!

TITTA! Ett av mina print i senaste Femina. Hihi!

Hur mår ni alla då? Jag är ärligt talat svinbakis och kom precis hem från stan frusen som en istapp. Jag var på Flickornas Julafton igår kväll och det blev som förväntat stökigt och härligt. Ikväll är planen att jag ska slå in lite julklappar och styra julbak med en av mina systrar, samt lura ut några sista klappar till paketleken som vi alltid kör på julafton.

Har ni allting inhandlat och klart? Tyvärr är det ju lite sent att tipsa om detta – men ett print från Wall of Art + ram till det – tjena bästa julklappen!

HÄR KAN NI KÖPA MINA PRINTS – WALL OF ART!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
    Henrietta Fromholtzs webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!