FAMILJERÅD!

Den här bilden beskriver dagens, kanske till och med hela veckans Henrietta, väldigt bra. Rufsig, fundersam och harmonisk. Harmonisk är bra och va på tiden, rufsig är skönt och fundersam är la både bra och mindre kul. Julen är den enda tiden på året jag släpper både datorn och mobilen utan bekymmer (där av lite sämre uppdatering denna veckan) och tar mig tid till att tänka på annat viktigt i livet. Och när man tänker klart kan det ibland uppstå obehagliga känslor och ibland magsika. Oftast båda, och det är ju sunt.

I morgon släpper jag dock alla tankar och lever mig in i julen.

Men nog om det! Idag har jag och syster Alexandra – som ni fick lära känna i den här YouTube-Challangen varit och handlat det sista till julafton. I vår familj är det nämligen så att vi barn inte kommer hem och allting står på bordet. Alla vi tre systrar älskar nämligen att styra och tar gärna över julfixet från mamma och pappa.

Idag handlade vi till kvällens bak, chark, världens bästa skagen och musslor. 

Ståendes i matbutiken började magarna kurra och vi insåg att klockan redan var 15.00 och att vi inte hade ätit någonting på hela dagen. Aj! Aj!

Så det blev en PicaDeli. Efter det sprang jag iväg för att rodda de sista julklapparna i ett hetsigt Linköping City….

Och nu sitter jag här. På min absoluta favoritplats här hemma.

Jag väntar på taco-middag och att det årliga familjerådet ska börja. Vi är måna om att boosta och hjälpa varandra i knepiga sitsar, hylla framgångar och reda ut om vi inom familjen skulle ha någonting otalt med varandra (mot all förmodan). Ett viktigt och mysigt möte alltså. Möte låter väl kanske lite väl allvarligt, så jag vill tillägga att vi ska äta tex-mex till våra samtal.

Vi hörs senare ikväll <3 

SparaSparaSparaSparaSparaSparaSparaSpara

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • Vartifrån kommer din systers fina jacka ifrån?

    Linn 2017-12-23 21:38:51
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!