JULAFTON & JULAR

Gott Slut mina godingar!

Jag valde att ta en kort liten paus från bloggen, YouTube och Instagram nu under juldagarna för att ta mig tid till familjen. Och herregud vilket bra beslut. Jag känner mig redan megautvilad och taggad på att det slår om till 2018. Julen har hittills varit helt underbar och jag och mina systrar har jobbat stenhårt med ett blivande AB som ska startas upp under 2018. Can´t tell you more right now.

Och här har vi oss på självaste julafton!

Alexandra till vänster och Victoria till höger. Mina två andra halvor! Vi har planerat att vi ska spela in en härlig Youtube nu i dagarna, så ni även får lära känna Vickan.

Alexandra lär ni känna HÄR!

Hemma i vår familj är julen väldigt lugn. Hela släkten bor i Stockholm, men eftersom vi har ett gäng tanter här nere i Linköping blir det att vi måste stanna. Och inte mig emot!

Mamma, Vickan, Alex, Pappa och farmor taggade på att hugga in på maten.

Vad har ni på ert julbord? Vi är väldigt klassiska här hemma, men går inte all in på självinlagda sillar och det blir absolut inget dopp i grytan. Men ett annorlunda måste är tryffelsalamin.

Vi systrar diskuterade framtidens jul som såklart kommer att hållas hemma hos oss och hur vi kommer att rodda den. Alexandra tänker gå crazy i det klassiska och göra det mesta från scratch bortsett från jakt, fiske och styckning. Jag själv som inte är ett fan av julbord tänker helt tvärt och kommer att bjuda på något helt annat som typ skalbjursbord, asiatiskt, vegetariskt eller liknande. Victoria säger att hon bjuder in till en mix av våra jular. Spänt att se vad som blir släktens favorit!

Kring årets middagsbord diskuterades det bland annat Martin Timell och #Metoo. Jag var lite nyfiken på tanternas inblick och åsikt, och en sak som är säker är att de absolut inte vill se Martin i rutan igen. Haha! Vi körde även rundvandring där alla fick berätta om det bästa som hänt under året och det var allt från bokkontrakt till extra härliga kafferep med väninnorna.

Lunchen i år var klar vid den tid den brukar och det är precis när Kalle sätter igång. I år kollade faktiskt ingen av oss ”barn” på det då vi tog hand om att duka bort och fixa i ordning i köket. Terapi för oss alla.

Efter det kör vi vanligtvis paketleken och käkar tårta, men i år gick vi rätt in på julklapparna för att tanterna inte skulle hinna somna. Jag fick så himla fina klappar!! Bland annat en väska, en weekend tillsammans med mina systrar med respektive, vas och pengar. Vad mer kan man önska sig?

Nu är jag tillbaka efter några dagars vila. Taggad! Och puss!

SparaSparaSparaSparaSparaSpara

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • Så fina och genomgoa tjejer. Tänk så länge jag fått ”följa” er ? btw: Alex blir bara mer och mer lik mamma!

    Emme 2017-12-26 18:14:31
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!