HUR MÅR NI AV SOCKER?

 

 

God Morgon godingar! 

Jag har precis vaknat och sitter i vanlig ordning och dricker dagens första kaffe över lite tjatter med mamma och syster. Vi tänkte strax bege oss ut på en promenad runt ån för att vakna till ur matkoman och efter det ska jag skriva på boken samt inhandla ingredienser till kvällens middag. Johan kommer till Linköping ikväll och det blir en reunionmiddag med Monopol.

Hur mår ni efter dessa juldagar? Min syster mår sämst av socker och är lite som ett bi nu på morgonen. Jag själv som äter socker så ofta överlever och känner mig stark. Berätta! Hur mår ni av socker? Är ni rädda för socker? Vad är er åsikt kring det?

Puss!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • Jag påverkas inte nämnvärt av att äta socker och det gör att jag kan äta det rätt ofta, utan att må dåligt fysiskt och psykiskt. Det är oerhört skönt att kunna njuta av det, livets goda, utan att känna ångest eller fysiska symtom efteråt. Sen är det klart att det blivit en del sockerchocker så här i juletider, massa fika och glögg på dagen, följt av hemlagat julgodis på kvällen men så länge jag borstar tänderna extra noga på kvällen känns det okej 😉 God fortsättning!

  Bea 2017-12-27 11:03:15
  Svara
 • Tycker detta är så intressant! Kanske även något du kan skriva om i din bok? Jag är själv fri från min anorexi idag (tack vare BÄSTA mandometerkliniken) jag kan må väldigt konstigt om jag äter för mycket socker. Kliar i kroppen, kan inte fokusera, blir nästan svettig och känner att jag vill krypa ur mig själv, vet inte om det är någon fd ätstörningsgen som vaknar till liv ibland för vissa stunder kan jag häva i mig hur mycket som helst utan att känna något alls. Kan äta mycket annat som anses onyttigt utan att känna något alls men just socker i form av godis och läsk är det som att min kropp går loco!

  Nu blev det svammligt här men ser fram emot din bok! God fortsättning du är en stjärna! Kram

  Mimmi 2017-12-26 20:50:16
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!