Tryffelpizza. Orkar inte!!

I onsdags skulle jag egentligen åka hem till Carros föräldrahem (i rött) för promenad i naturen och kanske till och med rida ponnyhäst. Häng i riktig östgöta-anda. Men storstadsfeelingen kom och istället tog vi bilen upp till Stockholm för häng med Freddie och Fanny. GÖTT! Ingen av oss orkade laga mat, så Carro va världens sötaste och bjöd på pasta och pizza från La Madrina i huset bredvid. Det blev en tryffelpasta med oxfilé, en pizza med tryffelkräm, en margherita och en ravioli med karljohanssvamp och burrata. Så sjukt gott! Och så körde vi spelet ”Vem i rummet” som var ett galet kul spel och nästan lite genant.

Nu är jag tillbaka i Linkan igen dock. Nyårsfirande väntar!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!