Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

BOLOGNESE OPEN!

Hallå raringar! 

Strumpbyxor fixade, vlogg nästan färdigklippt och nu är jag hemma och tittar på när Johan står och lagar bolognese till familjen Fromholtz. Varje åt tävlar han och femton av hans grabbar i Bolognese Open där de var och en får presentera en bolognese anonymt och så får alla deltagare rösta. Efter det blir det fest och jag måste erkänna att jag är ruggigt avundsjuk på den här tävlingen. Hur som helst – Nu har uppladdningen börjat och Johan vill få input på årets bolognese av familjen innan den ger sig in i tävlingen. Härligt och gott säger jag!

Vad har ni i er bolognese? Jag och Johan gör helt olika. Han vill ha fläskkött och nöt i medan jag föredrar kalv. Han kör med sidfläsk och massa kraffs i och jag mer cleant med fokus på rosmarin och bra tomater.

Och dagen look är inget att hänga i julgranen direkt. Jag har tyvärr bara sovit 2 timmar i natt (hade svårt med andningen och har haft hela julen) och känner mig rätt sliten.

Syrran roddar sallad och samtidigt sitter vi och diskuterar en peppig YouTube-video att göra tillsammans med syster nummer tre. Alla vi tre ihop. Det vore fint! Har ni något önskemål på vad ni vill se? Uppskattas otroligt mycket!

Jag är även provsmakare under hela tillagningen. Min feedback hittills: För stora köttbitar, för lite salt och jag vill ha meeeeer örter. I med persiljan för tusan!

Ni som inte följer mig på Instagram – Jag är otroligt aktiv på InstaStories! 

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
Henrietta Fromholtzs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!