Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Hur gick det år 2017? Och mina ”löften” för 2018.

Som alltid den 31: december känner jag mig väldigt pirrig. Pirrig inför kvällen, för det nya året och vad det kommer att bjuda på. En väldigt härlig känsla och verkligen någonting att drömma sig bort i. Men i år känner jag även ett lite nervöst pirr i magen. År 2017 har nämligen varit ett rätt så kasst år för mig (och för världen!). Jag vill inte ha ett liknande år igen och känner mig därför nervös och stressad över att det absolut inte får bli så igen och för att det inte går att påverka allting. Det har såklart även hänt massa bra, härliga och fina saker. En årsresumé kommer i morgon! Och det kommer att vara en ärlig och rak sådan.

Nu har jag precis skrivit klart mina mål för 2018. Har ni? Kan inte alla kommentera och berätta om ett av sina mål? Jag är så nyfiken! Nedan kommer en sammanfattning av mina mål för 2017 samt mina nya för 2018.

Bild: Nyår 2016

Mina mål för 2017 – Hur gick det? 

Göra något fint mot någon varje dag  X

Sluta upp med sådant som skadar min kropp…  X

Komma in i min roll på Ivyrevel  X

Utveckla bloggen och Henrietta Fromholtz AB  YES

Klä upp mig 4 gånger i veckan  X

Springa ett lopp  YES typ. Jag har ju sprungit typ 3 mil i veckan. 

Äta vegetarisk mat minst 4 gånger i veckan  YES

Släppa mobilen och datorn minst 2 kvällar i veckan  X

Känna mig stolt över saker som inte är 110 %  YES

Bli av med sockerberoendet  X

Det är dags att presentera mina mål för 2018 och jag kommer att hålla det kort. Förra året blev det alldeles för många! 

Dubbla omsättning i mitt AB

Bjuda över på middag minst 1 gång i veckan

Lansera min bok och känna mig asnöjd

Sluta vardagsröka

Springa ett lopp

Ha en stor jäkla fest

Meditera minst 1 gång i veckan

Bli en mer närvarande kompis

Starta ett till AB

Mindre godis!!!

Nu ska jag sminka i ordning mig innan vi sätter oss i bilen och åker ut till Cissis landställe. Ses på Instagram!

SparaSparaSparaSpara

SparaSpara

SparaSparaSparaSpara

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • Ett av mina mål är att unna mig mer massage, minst 1 gång i månaden 🙂

    Jennifer 2018-01-01 11:58:08
    Svara
Henrietta Fromholtzs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!