SPYTT PÅ MATTAN & JAG SKA BLI EN SNÄLLARE MÄNNISKA.

Timmarna innan 2017 slog över till 2018 tog vi tjejer en snackis om våra löften för året, eller kalla de för mål. Vi alla hade ett gemensamt mål och det var att det skulle bli ”ett snällare år”. Det kändes så skönt att höra att jag inte är ensam i det. Ensam i att ibland inte kunna kontrollera min ilska och bli skogstokig utan anledning. Johan får ta mest skit, men även min familj ibland och mina vänner. Den man bor med råkar ju alltid ut för mest. Tyvärr.

Som den här gången..(Börjar runt 10.00) 

Nu under julledigheten hämtade Johan ett glas rött och satte sig i soffan med mjukisbyxor för att se på Homeland med mig och mina systrar. Jag sa då ”Du vet hur jävla slarvig du är, speciellt när du är i mys-mode. Du borde inte dricka rött i soffan just nu”. Han ställde inte bort glaset och 15 minuter senare spilldes glaset ut över mattan och mina ögon svartnade. Jag fick ett frispel och Johan en vidrig och orimlig flickvän över sig. Mina systrar blev inte långt ifrån rädda för mig. Samtidigt så gjorde det ingenting att han spillde, för allting händer, men jag spårade av att han inte lyssnade på mig. Men vad fan är det att bli ett monster över? Jag har ju själv både spillt vin och spytt i hela sängen och på mattan. Och mattan har till och med fått ett litet ärr efter det. Då fick jag ”Det är ingen fara älskling!”.

Jag måste lära mig att ANDAS, ta ett djupt jävla andetag, säga suck och sedan ta händelsen med en klackspark. Johan och jag kom igår överens om att varje morgon påminna varandra om att ”göra dagen till det bästa”. Det är lättare sagt än gjort, men en påminnelse gör chanserna större till en positiv och glad dag.

MÅL 2018: BLI EN SNÄLLARE MÄNNISKA. 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
8kommentarer
 • Tack för det här inlägget, behövde verkligen läsa det. Du är grym!!

  MH 2018-01-04 15:59:00
  Svara
 • Så bra och ärligt!

  A 2018-01-04 09:08:09 https://svenskatrappsteg.se/
  Svara
 • Tack för detta ärliga och modiga inlägg. Jag har liknande tendenser ibland , så viktigt att komma ihåg att andas. Du är grym.

  Malin 2018-01-03 23:06:54
  Svara
 • Hej! Jag har något som jag funderat över. Du och Johan åker ofta till dina föräldrar i Linköping tillsammans, men sällan till hans. Finns det någon särskild anledning till det? Vore spännande att få svar på det och hur du tänker kring det. Kram

  Emma 2018-01-03 18:30:22
  Svara
 • Hatar att erkänna men har gjort exakt samma sak flera gånger under 2017. Blivit rädd för mig själv och mina utskällningar till vänner, syskon och pojkvän, som jag aldrig upplevt innan. Så läskigt!!! Måste. Andas. Önskar oss båda lycka till med detta haha 🙂

  Julia 2018-01-03 17:43:42
  Svara
  • Svar på Julias kommentar.

   Nej men att bli rädd för sig själv är fan obehagligt, men också nyttigt. Det hade varit värre om vi inte kände någonting alls ju 🙂 PUSS! Tack för att du delade.

   henrietta 2018-01-05 21:06:59
   Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!