SKRATTA SOM FAN & BLOPPISPLANERING

VAD SKA JAG GÖRA I HELGEN DÅ? 

Jag lyssnade på en podcast här om dagen där personen hade som nyårslöfte att skratta mer. Jag blev fett inspirerad och känner att jag börjar med det nu i helgen. Jag ska skratta. Åt vad vet i fan då jag har planerat NOLL festligheter till helgen och egentligen bara ”viktigt fix hemma”. Men jag är ÖPPEN för mindre förslag (ni vänner och bekanta som läser och heller inte vill avancera helgen)

Jobba! Jag tog en välbehövlig paus från YouTube nu under julen, men nu har jag fler videos klara och ska klippa till dem i helgen. Så snart kommer en ny mina babes!

Prenumererar ni? Gör det här!

Fixa inredningen här hemma! Hur väggen ska pyntas med tavlor måste planeras och så funderar vi på att måla om i vardagsrummet. VAD TROR NI?

GIF:en förklarar två saker: Träffa Mallan som jag varit utan hela julen + Ni är några som har efterfrågat en Youtube-video där jag visar upp min örhängesgarderob. Så jag ska fixa i ordning den och filma på söndag kväll.

Anordna ett kick-off-2018-spa här hemma. Lägga en ansiktsmask om dagen, köra korta meditationer (säger man ens ”köra”?) och vårda håret med oljor och masker.

Och sist men inte minst – Jag har rensat i mina garderober och ska fota allting på söndag! Vissa saker blir Tradera och vissa bloggen. Återkommer när det kommer upp! Såg att ni var några på InstaStory som ville ha ett datum.

NU: Efter jag ätit upp skålen med grillchips ska jag ta mig från soffan och smaka (äta som fan på) Johans bidrag till Bolognese Open. Mycket spännande!

SparaSparaSparaSparaSparaSpara

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!