Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

SKRATTA SOM FAN & BLOPPISPLANERING

VAD SKA JAG GÖRA I HELGEN DÅ? 

Jag lyssnade på en podcast här om dagen där personen hade som nyårslöfte att skratta mer. Jag blev fett inspirerad och känner att jag börjar med det nu i helgen. Jag ska skratta. Åt vad vet i fan då jag har planerat NOLL festligheter till helgen och egentligen bara ”viktigt fix hemma”. Men jag är ÖPPEN för mindre förslag (ni vänner och bekanta som läser och heller inte vill avancera helgen)

Jobba! Jag tog en välbehövlig paus från YouTube nu under julen, men nu har jag fler videos klara och ska klippa till dem i helgen. Så snart kommer en ny mina babes!

Prenumererar ni? Gör det här!

Fixa inredningen här hemma! Hur väggen ska pyntas med tavlor måste planeras och så funderar vi på att måla om i vardagsrummet. VAD TROR NI?

GIF:en förklarar två saker: Träffa Mallan som jag varit utan hela julen + Ni är några som har efterfrågat en Youtube-video där jag visar upp min örhängesgarderob. Så jag ska fixa i ordning den och filma på söndag kväll.

Anordna ett kick-off-2018-spa här hemma. Lägga en ansiktsmask om dagen, köra korta meditationer (säger man ens ”köra”?) och vårda håret med oljor och masker.

Och sist men inte minst – Jag har rensat i mina garderober och ska fota allting på söndag! Vissa saker blir Tradera och vissa bloggen. Återkommer när det kommer upp! Såg att ni var några på InstaStory som ville ha ett datum.

NU: Efter jag ätit upp skålen med grillchips ska jag ta mig från soffan och smaka (äta som fan på) Johans bidrag till Bolognese Open. Mycket spännande!

SparaSparaSparaSparaSparaSpara

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Mode

  Henrietta Fromholtzs webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Mode
  Paulina Forsberg
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Mode
  Petra Tungården
  Hälsa
  Joanna Swica
  Hälsa
  Foodjunkie
  Lifestyle
  Marie Serneholt
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Hälsa
  Sassa Asli
  Lifestyle
  By Momo
  Home
  34 kvadrat
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Mode
  Emma Danielsson
  Hälsa
  Fannie Redman
  Mode
  Mathilda Weihager
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Man
  Niklas Berglind