FJÄDRAR ISTÄLLET FÖR BLOMMOR!

Hola babes! 

Måndag. Härligt? Jo men det tycker jag allt. Jag har spenderat dagen ute på Pernod Ricard och lagt den mesta tiden på att göra rapporter. Not that much fun, men jag gillar ändå att börja veckan med att beta av o-kreativt arbete. Men till något lite mer kreativt, nämligen mitt hem!

Jag har blivit överröst med frågor om mina nya fjädrar som jag köpte nu under julen. Jag hade en sådan galen tur ska jag säga er! Jag pinnade nämligen bilden till höger bara någon vecka innan jag lämnade Stockholm, för att påminna mig själv om att det kan vara fint med fjädrar istället för blommor. Och det första jag gjorde när jag kom ned till Linköping var att ta en sväng in på New Port-butikens SUPERREA… Och vad stod där mitt framför ögonen? Jo dessa fjädrar på 50 %. Amen tjena så passande! De är inte från New Ports egna varumärke, utan något av deras andra varumärken. Jag kan tyvärr inte hitta dem (eller liknande) någonstans på nätet, men vill ni veta var de är ifrån kan ni ringa butiken.

Jag köpte dock inte upp alla fjädrar de hade, så igår när flera från Linköping frågade var de var ifrån fick jag lite panik och kom på att jag behövde fler. Hihi! Förlåt!! Så idag messade jag syrran som så snällt gick ned och löste fler fjädrar. Som ni ser skriver hon dock att de små också är superfina!

Dagens tips. Eller kanske årets. PUSS

SparaSparaSparaSpara

SparaSpara

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!