FICK PRIS AV YOUTUBE & PINSAM MORGON!

 

Hej gänget!

Jag kom precis hem från en så himla trevlig torsdagskväll som spenderades på Googles/YouTubes kontor. Gott avslut! Dagen började dock inte alls lika fint. Jag började nämligen med att försova mig rejält. Underbara Susanne som jobbar som PR chef på TicTail (som också blivit min otroligt kloka och kärleksfulla vän <3) och jag hade bestämt frukostdejt på Nybrogatan 38 vid 8.15…. klockan 8.15 vaknar jag av att Susanne ringer.

 

SUCK och pinsamt, men inga sura miner. Jag duschade sedan snabbt (som fan) och var sedan utanför dörren bara 10 min senare. Att efter det mötas av solstrålen Suss och en tallrik grekisk yoghurt med honung och färsk frukt – Det räddade min morgon.

Vi två pratar inte så ofta om jobb, men idag blev det en hel del snack om PR-branschens utveckling, sömn och mitt projekt som jag jobbar på tillsammans med Caroline och Maria på PR-byrån Number10. Mycket spännande!

Nu framåt kvällskvisten drog jag på mig min pyjamas från Lindex, mötte upp Elli och stack sedan bort till Youtube där det vankades middag och avslutning på YouTube Bootcamp.

Vi är cirka 100 profiler som deltagit i detta och ikväll var vi bara 20, så det fanns utrymme för lite mer kvalité och ”lära känna”.

Och gullis hade en så fin kjol som jag lurat på längd. Hon gör sig dock bättre i den än vad jag skulle göra.

Igen: hur fint är det inte att bära pyjamas till vardags? Och assoft!

Till middag fick vi välja bland massa goda grejer, men jag tog hasselbackspotatis, torsk, rödvinssås och stekta bönor med svamp. Gött! Till förrätt blev det en vegansk variant med picklad zucchini.

Hade bästa brudarna till bordet såklart. Elli känner ni ju, men Antonia har jag träffat genom att hon jobbar på Google och om exakt en vecka ska vi på ELLE-galan ihop. Så då lär ni se mer av henne.

Förresten! Det var prisutdelning också och jag fick ett pris för min YouTube-kanal! En vinst som innebär att jag ska få hjälp av YouTube att lägga upp min strategi. GULD! Och så spännande.

 

SparaSpara

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!