4 pics – de senaste 24 timmarna.

Mr Cake Stockholm Roy Fares

Igår besökte jag och min kollega Felicia Mr. Cake för att ta en kaffe innan vi skulle vidare på möte hos YouTube-företaget Splay. Vi stod och suktade efter dessa när vi stod i kön och väntade, men då Splay hade hintat om fredagsfika valde vi att avvakta. Och vad stod då inte framdukat när vi kom in i mötet? Jo dessa otroligt bildvänliga croissanter med någon helt galen fyllning. Galen = god. Jag som egentligen inte ens gillar detta bakverk blev kär.

Jag måste gå till Mr. Cake snart igen och käka deras lunch. Falafeln såg mumsig ut.

Henrietta Fromholtz Lägenhet

I går kväll ramade jag in några prints från Wall of Art samt spelade in en ny YouTube-video.

Nespresso bud

Och så fick jag helgfeeling när Nespresso knackade på dörren med livets helgbud.

Brunch på Hillenbergs

Och nu kom jag precis hem från en ubertrevlig brunch på Hillenbergs med Caroline, Jesper och Johan. Vi snackade socker, att driva eget, vår generation i framtiden och mitt och Carros gemensamma projekt.

NU: På spåret och chark. Life.

SparaSparaSparaSparaSparaSpara

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!