Brunch på Hillenbergs & SKOR!!

Jag har haft en helt UNDERBAR söndag. Min kropp har orkat träna och mådde väldigt mycket bättre efter, jag har hittat de perfekta svarta jeansen och i skrivande stund luktar det väldigt gott här hemma i köket. Hela helgen har varit lugn faktiskt och här kommer några bilder från de senaste dagarna:

Jag ska på ELLE-galan nu på fredag och kommer att bära rosa. Vad i rosa får ni se.  Till detta vill jag såklart ha gult och hittade dessa godingar inne på Zara i fredags…. men inte i min size. Är det någon av er som vet var jag kan hitta något liknande och lika snyggt?  Har inte tid att springa runt på presskontor osv. Igår hade vi en sen brunch inbokad på Hillenbergs med Caroline och Jesper. Finally! Det var alldeles för länge sedan vi sågs och likaså jag besökte Hillenbergs som är så trevlig. Vi började snacksa på lite småplock till varsitt glas bubbel. Chips med dipp, friterad bläckfisk med aioli och pimientos padróns. Jag älskar små-tallrikar och skulle kunna tänka mig att bli mätt på bara det.

Tips: Mitt besök på tapasrestaurangen Spanjorskan

Till varmrätt tog jag deras friterade tonfisk med risnudlar och en smarrig majonäs. Jag och Johan var förbi H&M Home för att kika på lakan. Hittade samtidigt en stol som jag tyckte var så fin. Hade passat så bra in i ett hörn här hemma!

Därifrån gick vi istället med ett gäng rosa kuddar. Jag ska visa er hur fint det blev i morgon. Hade massa härliga snack med flera av er över InstaStories och så fick jag syn på detta och blev påmind om att jag måste göra en örhängesvlogg snart. 

På vägen hem från brunchen sprang vi förbi Zara och jag hittade dessa sötnosar. På rean dessutom. Jag hatar dock rea-hetsen som är dessa veckor.

I går kväll sa vi: Håll det enkelt. Vilket är lika med pyjamas….

Och pizza från grann-pizzerian Ciao Ciao. 

Nu: Black Mirror!

SparaSparaSparaSparaSparaSparaSparaSparaSparaSparaSparaSparaSparaSpara

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • Fan vad sugigt med din jobbiga dag idag, skickar all styrka å kramar <333
  är så extreeemt nyfiken på de perfekta svarta jeansen dock då jag själv är på jakt efter sådana – hoppas på bild i bloggen snart!
  kram!

  Martina 2018-01-15 21:01:13
  Svara
 • Någon av dessa kanske skulle funka? Kram!

  https://ego.co.uk/fiona-pointed-toe-ankle-boot-in-yellow-lycra.html
  http://www.topshop.com/en/tsuk/product/shoes-430/shop-all-shoes-6909322/heat-ankle-boots-7271021?bi=0&ps=20
  https://www.aliexpress.com/item/Jady-Rose-Yellow-Women-Sock-Boots-Stretch-Fabric-Pointed-Toe-High-Heels-Slip-On-Ankle-Boots/32836315524.html

  Klara 2018-01-15 14:18:26
  Svara
 • De gula skorna var så snygga! Synd att de inte fanns i rätt storlek!

  Josefine 2018-01-15 07:49:33 https://luckytarot.se/
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!