BUCKETLIST FÖR 2018

Det hör ju till vanligheten att vi sätter upp löften för året, pratar om saker vi drömmer om att göra över några glas vin och många av er har säkert en Bucketlist att se över under hela livet. Jag kom att tänka på det här med Bucketlist här om dagen och känner att det är en så himla fin lista. En lista för drömmar, men som inte är ett måste. Men när man väl kan checka av något på listan så mår man så sjukt bra.

Varför inte göra en Bucketlist för år 2018? En lista på saker som hade varit jävligt fett att genomföra under året. Några punkter som när de checkas av ger mig känslan av att vara hög (hur det nu då känns?) och ökar min lust för att utmana livet.

> Springa Halv-marathon + Run Stockholm

> Åka på en resa helt för mig själv. Gärna till ett varmt ställe

> Skriva klart boken och lansera den med en stor jäkla fest

> Göra ett fett stort och extremt kul samarbete

> Ta ett flyg över till Ibiza under ett av mina besök på Mallorca

> Göra framsteg med min livscoach och ta kärleken till livet till en ny nivå samt bli av med mina rädslor.

> Starta ett nytt AB och få överträffa förväntningar

> Nå över 30.000 följare på Youtube

> Göra en galen tjej-trip

> Äta på en stjärnkrog

Vad tror ni om detta? Någonting som man borde addera kanske? HIT ME! Hoppa Bungyjump skjuter jag gärna på.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!