När man får veta att det är hjärtat som spökar.

Hej vänner. 

Jag kikar in här snabbt innan läkaren ropar in mig igen. Och ja. Jag befinner mig i skrivande stund på akuten och då tänker säkert många av er: ”Men herregud! Igen?”. Jag säger det samma. Jag har tidigare i dagarna diskuterat en potentiell ångest, men jag bokade ändå en tid hos en läkare då min andning varit så dålig under en längre tid nu och det visade sig vara hjärtat.

Jag har spenderat 2 timmar på Lill-Jans läkarmottagning som gjorde alla möjliga tester, och med en väldigt bekymrad min. Såklart blev jag väldigt orolig då. Det hela slutade med ett EGK-test och efter det skickades jag upp till akuten. Och nu sitter jag här med ett papper i handen som säger att mitt hjärta slår knasigt och med vetskapen att det skulle kunna vara en inflammation i min hjärtmuskel. Det suger.

Jag hatar att jag har haft sådan otur med min hälsa. Och minst lika jobbigt är det att min smärta aldrig kommer gå att beskriva för någon annan, vilket gör mig rädd för missförstånd och förutfattade meningar. Vad ska alla snart börja tro? Suck… Det cirkulerar i mitt huvud just nu.

Ångest, det kan jag ta. Men när jag sitter här för någonting fysiskt…. Ja då går inte tårarna att hålla inne. Jag är livrädd och skriver ett blogginlägg för att känna mig lite levande för en stund. Låtsas vara stark.

Jag hatar att jag i flera månader framstått som världens svagaste människa. Jag vet att jag inte borde tänka så, men fasen så svårt det är när man väl sitter här. Jag ska egentligen bara tänka: Låt mig bli 100 % bra. Skit in da reeeest! 

SparaSpara

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
13kommentarer
 • ❤️

  THERESE ELGQUIST 2018-01-18 23:44:24 https://www.thereseelgquist.com
  Svara
 • Jag har aldrig tyckt och tycker inte att du framstått eller framstår som svag, tvärtom! Du har ju kämpat och rest dig igen när du stött på motgång av olika karaktär, DET är att vara stark! Och du kommer resa dig igen efter detta också. Är det en genuin person jag följer dagligen och inspireras av, och önskar att jag hade som vän på riktigt så är det du! Krya på dig och ta hand om dig! <3

  Agnes 2018-01-18 22:03:26
  Svara
 • Jag skickar 1000 styrkekramar och hoppas på att du snabbt blir på topp igen!!! All styrka till dig!❤️

  Jenny Blomberg 2018-01-18 21:06:53
  Svara
 • Kryakryakrya ❤❤❤ när hälsan svajar inser man hur oviktigt allt annat är. Stor kram!!

  Sara 2018-01-18 20:42:40
  Svara
 • Bort med dem där dumma tankarna, jag älskar dig och din blogg! Tack för du förgyller mina dagar och får mig att känna mig bra! Du är grym! <3 krya krya krya <3

  Elin 2018-01-18 20:14:34
  Svara
 • Krya på dig Henrietta! <3 Du är stark!

  Felicia 2018-01-18 18:29:21
  Svara
 • Du är allt annat än svag. Trots nederlag och de jobbiga perioderna med utbrändhet och anorexia som du gått igenom har du ju rest på dig varje gång och kämpat vidare. Det om något är en stark person!!

  Marieh 2018-01-18 17:34:10
  Svara
 • Alla som säger eller ens tänker såna tankar om dig – SLÄNG dom på hyllan! Jag är team Henrietta <3

  Kajsa 2018-01-18 15:39:41
  Svara
 • Nonsens att du ska ha framstått som svag, Henrietta! Du är så stark och inspirerande. Krya på dig!

  Emy 2018-01-18 09:13:32
  Svara
 • Du är ju den starkaste, coolaste, vettigaste, roligaste och mest ödmjuka (en bra mix av cool-ödmjuk är inte många som lyckas med) bloggaren / influencern av alla! Jag och en kompis pratade om att vi tror att folk mer och mer kommer gå ifrån att följa de där bloggarna som i princip gör samma sak ( 20% med NAKD, målar gråa väggar osv) och att ni genuina som inte ”gått åt det hållet” kommer vara de som fortsatt har följare och som går starkast ut om några år.

  Ta´t lugnt och vila till 100% så blir hjärtat glatt och friskt igen. Kram <3

  Lovisa 2018-01-18 08:26:31
  Svara
 • OBS ej framstått som svag. Du skickar så mycket cyberpower. Du är duktig, cool och inspirerande. På senaste har jag velat ha knasiga örhängen, göra min egen parfym, köpt kuddar med inspiration från er snygga matta (gula rutor ?) osv! Vi gillar dig precis som du är, med motgång och medgång!

  Liv 2018-01-17 23:13:16
  Svara
 • Krya krya!!! Min syster har haft 3 hjärtmuskelinflammationer, den första när hon var 20 och just nu (hon är 30). Och det ända som verkligen hjälper är vila. Medicinen kan hjälpa att avlasta hjärtat men du är för ung att ta så starka tabletter i evigheter. Mitt bästa tips är verkligen vila och skit i vad andra tror och tänker. Stress och tyvärr också träning är ingenting du borde utsätta dig för just nu.
  Kram och krya på dig!!

  Olga 2018-01-17 21:37:53
  Svara
 • Du har INTE framstått som världens svagaste människa. Du är så jäkla cool, härlig, ärlig. Massa kryakramar till dig. Hoppas du snart mår bra

  Cissi 2018-01-17 21:35:32
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!