Att gå från Lion Bar till Riche.

Bubbel på Riche dagen efter allvarligt besök på akuten? Yes. Jag fick komma hem sent igårkväll efter miljoner av undersökningar och lyckades då få en bättre sömn. Mitt hjärta är knasigt och nu ska en utredning påbörjas för att se vad det är som är knas. Till dess: Andas så gott det går, ta det lugnt med allt och njut av det som får dig att må bra.

Vilket är lika med BERGHS-BRUDAR. Jag kallar oss så fortfarande då det faktiskt var på Berghs vi lärde känna varandra och för att ni ska förstå vilka som är på bild. Alltid lite extra tydlig här i bloggen!

Det var länge sedan vi alla sågs nu och därför krävdes det en ordentlig update som kartlagde några månader tillbaka. Någon har snart pluggat klart (igen) och med en helt ny inriktning, en annan har bott i Washington och precis kommit hem och vissa har gjort en livsförändring.

Kärlek på dessa! Jag glömde faktiskt helt bort min tunga andning när jag satt här pch bjöds in till att skratta bort all smärta, vilket var underbart!

Lite komiskt…. eller snarare lite häftigt. För några år sedan satt vi som studenter och hade det livet på Lion Bar med en öl för 30 kr i vår hand. Nu möts vi på Riche med andan i halsen efter en intensiv dag på jobbet där vi alla kommer springandes från alla möjliga håll. Det är allt från marknadschef i matbranschen och projektledare på framgångsrika PR-byråer till egna företagare. Så ball!

Min dag som startade deppigt vände och blev helt magisk. Och när jag kom hem stod en vegansk låda från Holy Greens hemma på köksbordet.

Glasnudlar, jordnötter, broccoli, paprika, groddar och annat gott. Mums! Till efterrätt tog jag en kik i påsen bredvid från Sophie by Sophie…. där det låg smycken till ELLE-galan.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • Hej sötnos!
  Så snygg kavaj du har. Alltid lika inspirerad av din stil. Vart hart du köpt den?
  Var det längesedan?
  Kram Julia

  Julia 2018-01-19 15:36:46
  Svara
 • Finis ♥️ Jättemysig stund!

  Annika 2018-01-19 06:58:24
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!