En hint av min outfit till ELLE-galan 2018

Ja ni… Ikväll ska jag på ELLE-galan för första gången. Vilken grej! Hoppas bara min andning vill vara med mig. Jag är medbjuden av Google och genom dem har jag fått en sprillans ny telefon med en helt galen kamera som jag kommer att dela kvällen genom. Jag kan alltså lova en bra jäkla InstaStory under kvällen och efter det en riktigt trevlig vlogg. Himla kul. Ovan har ni en glimt av vad jag ska bära. Jag kommer inte gå på tyll-spåret och det är någonting alla har råd att köpa. Alltid kul att bära någonting som är tillgängligt tycker jag. Vi hörs senare – nu måste jag jobba!

PUSS

SparaSparaSparaSparaSparaSpara

SparaSpara

SparaSpara

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • Omg! Jag vet vad det är! Så snyggt! ? Tittat på den i en vecka nu och varit inne på Stories och känt på tyget, dock bara byxorna så kavajen inte kommit in i Malmö än. Snäääll skriv här sen hur den känns?

    Jonnan 2018-01-19 18:57:10
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!